AKTUELNO

Aleks odbija da prihvati istinu!

Naredno pitanje je postavljeno je Aleksandri Nikolić. Ona je pokušavala da pronađe objašnjenje za izdaju Milice Veselinović.

Ajde da stanemo lažima na put. Došao je trenutak da budeš maksimalno iskrena. Tvoja najbolja priajteljica te je izdala, pokušala da te uvzče u problem, da ti napakuje priču, možda čak i kaznu pričajući tvom neprijatelju nešto. Kasnije je rekla da je to čula od neke treće osobe koja ne postoji - rekao je Darko.
Miki ja ti se izvinjavam ako sam pogrešila - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U redu. Misliš da te ja ne volim i očekivano je od mene da ti kažem enke stvari, ali prijatelj? Danas je Milica otišla i rekla Matoroj i Miljanu da ne može da izdrži i da će reći sve - rekao je Miki.
Izvinjavam se svima koje sam danas napala u toku revolta. Moje i Miličino priajteljstvo jeste čudno, postojale su obostrane greške. Ćutala sam i puštala da se napada moja druagrica, puštala da pričaju da je ovakva i onakva. Čokoladica je moj loš potez i moja loša igra. Što se tiče Miljanovog i njenog razgovora, izvinila se, jesam ljuta, ali mi se i zaklela u nešto njoj sveto da niej imala lošu nameru prema emni - rekla je Aleks.
Ne znam koja joj je bila namera. obavile smo razgovor. Vezala sam se za nju i zavolela je, ona je neko moj ovde. Ona je neko ko je bio uz mene u nekim trenucima i stvarno smo se vezale. Obe smo napravile grešku. Ljuta sam jer niej trebala to da uradi. Ne znam šta da kažem, nalazimo s eu nezgodnoj situaciji. Baš mi je konfuzija u glavi - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim ja njenu grešku, kao što je ona onda videla moju. Teško mi je i ja shvatam da ne bi bio pritisak kad bi prestale da se družimo, ja mogu da podnesem i mogu ovako da pričam, ali ona teže podnosi pritisak. Ima samo 18 godina, nije magistrirala rijaliti.
Danas je ona opet bez ikakvog povoda pričala sa Miljanom i Matorom. Ko je tera? Odakle joj potreba da ponovo priča i daje navode - rekao je Miki
Citiram: Sve je počelo od čokoladice, ima pozadina. Krenula je dole da piše brzo i nisam videla, rekal sam joj da ne piše jer ne razumem - rekla je Matora.
Šta je to toliko strašno da ne smeš da izgovoriš nego pišeš - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to Matora ispričala, ja sam porazgovarala sa Milicom da bi mi ona objasnila da je ceo taj pritisak nad nama i našim prijateljstvom krenuo od te čokoladice, greške koju sam ja napravila - rekla je Aleks.
Ona odaje utisak da ova stavrno zna nešto i da zato spušta loptu sa Milicom. Meni je neko rekao da ima još svašta što je Milica pričala, već sam odao, tako da Marko. Ona te je tri puta izdala i prodala,a ti opet rešila sve sa njom - rekao je Miki.
Dejan mene najbolje zna i veruje meni kao što ja verujem njemu - rekla je Aleks.
Meni ste pričali da mi ona ne treba, da treba da se udaljim od nje, ali neću da pričam - rekal je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.