AKTUELNO

Sve rekla!

Prvi gost kod Ivana Marinkovića u današnjoj radio emisiji je Jovana Tomića Matora. Ona je komentarisala temu odnosa Milice i Aleks:

Aleks je bila sinoć u mat poziciji, da je rekla Milice izdala si mene, Milice lažeš ko zna šta bi bilo. Voditelji su pričali istinu, ali nije relano da Milica ne progovara - rekla je Matora kada je ušao Miki.
Milica je rekla da je u pitanju treća osoba. Ko je taj svetac koga štite. Aleks štiti sebe i Milicu po tome, ali Milicu smo svi uhvatili u laži i i sadai prošle godine. Ona vređa inteligenciju ljudima sa tim pričama - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Aleks rekla da je to Milica čula od treće oosobe. Tu bre ništa gotovo, Aleks nije znala da je Milica pisala Bilalu - dodala je Matora pa pomenula Uroša.
Meni nije jasno da li je Uroš uradio to da pomogne Aleks, da razotkrije Milicu ili nešto drug.. Ako se to radi, radi se na drugačiji način -rekla je Matora pa dodala:
Milica i Aleks su se spojile jer su ušle same ove godine, pa su se zbližile. Milica će se boriti da dokaža da nije kriva, a ona je rekla da će dokazati da je to prijateljstvo pravo. Ja verujem da je Dejan to komentarisao već a sada šta će biti, videćemo

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.