AKTUELNO

Haos u kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Prikazan je video-klip na kom Neca, Ana Spasojević i Zorica Marković komentarišu tajne poruke Uroša Ćertića i Aleks Nikolić.

Prva poruka koju sam našla, u mojoj čizmi sam našla paklicu i vidim porukicu na kojoj piše: Ljubičasto nebo im je reklo. Ja sam se zbunila i neki kažu da Uroš puši te. Dala sam Matoroj da meni ne bi neko ukrao jer sam planirala da danas kažem, ali je obezbeđenje ušlo. Jutros sam opet u čizmi našla još dve poruke, nešto je MZ rekla da sam ja bila na moru, a nismo bile zajedno. Onda je pisalo da je Milica valjda rekla Mikiju obećavam ispraviću sve, biću valjda vođa, izvini ne mislim išta loše tebi i Dejanu, čuvaj se Milice mala je go*no pokvareno, ali je drži blizu sebi. Meni to liči na Uroša, ako je on to uradio nije imao obre namere. Rekao je da je ovde rizično i da će ostale poruke biti iza govornice. Ko god da je uradio nije imao dobre namere, odma sam u pušioni pokazala da ne bi bilo da ja krijem - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam ovo u ponedeljak. Teško je sa mnom, ja sam na televiziji 15 godina. Ono što nisam hteo da se vidi, neće se videti nikad u životu. Uzeo sam olovku od Ivana, otišao da piškim, pustio vodu i pisao ispod lavaboa. Ležim non stop, ne idem na rođendane, neke stvari se nameste, slučajno vidim. Odavno sam spomenuo da sam bacio bombu kompleksa niže vrednosti. Napolju neki misle da su mnogo inteligentni, a ja sam 15 godina starija. Sigurno ne bih u garderoberu, u svojoj pakli.Imam jako dvosmislena i opširna izlaganja. Hodam po tankom ledu i sam. Pisao sam i namerno stavio u svoju paklu cigara. To što sam ja napisao zna dvoje, troje ljudi dok je ona bila napolju. Milica je izblebetala neke stvari, a ja mesec dana čekam da s eneko izblebeće. Miljan je neko veče aludirao na to. Ne je*e lep, nego onaj čovek. Ne volim kad neko igra, ovako igra neko jako inteligentan. Mesec dana aludiram na dronove. Nisi ti meni ništa Miki rekao što ja ne znam već četiri, pet nedelja. Znam da su Aleksandru ozbiljno čuvali u apartmanu.
Mi ne bi znali da Milica nije izdala - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pali ste na foru jer je to direktan vid komunikacije sa spoljnim svetom. Namernos am stavio u moju paklu jer sam znao da ćeš odma reći nekome i ispašće kao jao neko mi je to rekao. Dva put apreko dana u poslednjih pet nedelja leti dron, ali ona onda ne bi videla koje je boje traka. Igrate jako prljavo i van okvira rijalitija - rekao je Uroš.
Hteo je da popuši ku*ac Dejanu i svima kad mu je propala fora - rekao je Mića.
Nije čudno što Bilal proziva Dejana. Ovo Mićino skakutanje bi možda i bio drmaski nastup da ja nisam više puta Zorici aludirao da lete ptice - rekao je Uroš.
Osudi majmunčinu - rekao je Mića Zorici.
Ja ću da mu pušim ku*ac zbog tebe - rekla je Zorica.
Nisam ukapirala kad mi je rekao niti sam razmišljala o tome. Kaf mi je rekao mislila sam da priča nbuloze. On mi večeras pred emisiju priča, a ja ga pola ne slušam jer me ne zanima - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.