AKTUELNO

haos u kući!

Zadrugari su nastavili da komentarišu tajnu poruku koju je Milica Veselinović poslala Bilalu Brajloviću.

Iskreno, na njegoovm mestu, ja se ne bih usudio da kažem Maji je rbi nastao haos - rekao je Zola.
Pitao me je je l' mogu da mu dam cigaru, nemoj da kažeš da nisi - rekla je Milica.
Smatram da... Nisam njegov drug i prijatelj, sviđaš mu se brutalno, čovek je odlepio - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Đubre pokvareno - vikala je Maja za Bilala.
Ti nisi normalna, budala. Otkinula bi glavu devojci. Ana ispada takva budaletina da nije ni svesna. Ispadaš jadna, znaš da te gotivim, ali samu sebe ponižavaš da ne mogu da verujem da se spustiš na takav nivo - rekao je Zola.
Ja ne pričam, ja se sklanjam od njega. Sestre mi moje ne uživam u njihovoj svađi, samo sam mislila da ona priča istinu - rekla je Ana.
Nemoj da se blamiraš. Što se Milice tiče, smatram da joj se ne sviđa spektakularno Bilal, ona se više sprda, to je ona, znali smo i prošle godine. Ako se desi neki ulazak pa se ona zalepi, neće joj pasti na pamet - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru smo optužili prošle nedelje, a Milica je forsirala pivo za Bilala, ona je rekla da se daju pare - rekao je Miki.
Ako nema emocije, onda pravi spletke - rekao je Bilal.
Sve i da hoću, Milicu ni Bog otac ne može da podbrani od papirića i te dve reči. Ona je ispala izdajica i kolateralna šteta, ispala je glupa drugi put. Sad je napravila ozbiljniju grešku koju ne može da ispravi. Ja imam teoriju da mu se ona sviđa, a ne on njoj. Maja mi je rekla malo pre da se on zaigrao. Milica je uvek u garderobi, on sigurno nešto dobaci, čačne. Da je Milica odma za stolom rekla svi bi je napali, onda je pametno ćutala. Zašto ti nisi bacio tu poruku. on je pokopao Milicu papirićem, tu čestitam. On je je još zelenko - rekao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.