AKTUELNO

Zadrugari u neverici!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni klip koji je pušten bio je razgovor Nenada Macanovića Bebica sa Mikijem Đuričićem, koji su obavili nakon Bebicinog ulaska u Belu kuću. Miki je Bebicu nazvao starom čekalicom, te istakao da je spreman da čeka Kulićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivana je njena reakcija kad sam ušao, video sam ceo dan šta je radila. Naravno da mi je smetalo to sa Zolom - rekao je Bebica.
Bebice, da li ti vidiš da ona voli Zolu? - pitao je Milan.
Postoje neke emocije. Ona priča drugu priču, da ga ne voli i drži se te priče. Normalno da ću da verujem u onu koja mi odgovara - odgovorio je Macanović.
Koja ti odgovara? Njemu je ovo pariski Diznilend, cilj mu je bio da uđe u Zadrugu - ubacio se Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je rekao, sve je jasno. Od one subote kad su došli, sve je bilo jasno. Ja sam bila iznenađena. Zola i Miljana nikad nisu prekidali komunikaciju, jasno je, Miljana i Zola se vole, to je zabranjena ljubav. Miljana je rekla da neće da bude sa Bebicom, on dolazi mrtav hladan i nasmejan. Ima podršku i instrukcije od Kulića. On jeste dobar čovek. Ne može ovo baš na silu da se radi, on je prema Miljani predobar. To je za poštovanje. Ali džabe je kad nema emocije. On hoće sebe da ubedi. Miljana je dobar čovek, poštuje to što ti radiš, ali voli Zolu. Miljana ima pravo na sreću. Ali ono što se ja slažem sa Marijom Kulić, šta ruši emociju Miljaninu i Zolinu? Nepoverenje. Miljana nema poverenja u Zolu, Zola nema u Miljanu, a vole se. A Bebica će dugo čekati - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.