AKTUELNO

Iskreni prema njemu!

Prvo pitanje nakon povratka sa pauze za reklame bilo je za Miljanu Kulić.

Šta te nervira kod Bebice najviše - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nervira me što non stop ide za mnom. Kad je on pored mene, kao da ja nisam ja, ukočim se i ne mogu da funkcionišem. Rekla sam mu da ne sedimo jedno pored drugog, jer me dekoncentriše poljupcima. Najviše me nervira što nema poverenja u mene, a od kako je došao, maksimalno ga poštujem - rekla je Miljana.
Miljana, je l' te on guši - pitala je Ivana.
Znaš kako i Milica Kemez i Bora Santana su uradili sa mnom intervju i izbrisali su ga, jer je Nenacd bio tu pored mene. Posle kada je otišao, bilo je sve kako treba - rekla je Kulićeva.
Neću da dozvolim da od sebe pravi budalu, kao što očekuju da pravi cirkus ovde...Nisam je baš takvu upoznao. Ja sam je upoznao napolju, a ne da radi ovde šta je radila. A to sinoć sa Majom, zajedno smo krenuli da pušimo, pa sam ja posle otišao - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Branislav Radonić Brendon je dobio reč.

Bebica po unapred čvrsto socijalnim postulatima kontroliše Miljanu. On je implementiran u njen život i svoje obaveze obavlja više nego perfektno. Naravno da će koristiti reči Marija, Siniša prilasku Miljani, ne bi li je podsećao i kontrolisao na ono što njeni roditelji očekuju od nje. To je manipulacija! To je određena vrsta mentalnog sklopa, može se reći opsesivno kompulsivnog poremećaja. On oseća zadovoljstvo da kontroliše sve. Bio je siguran dok je bila sa ženskom osobom da neće ta osoba promeniti njenu svest. Na sve načine pokušava da bude centar njenog života...Nenade, ti si okej, ali to što radiš je pasivno agresivno za ljude koji razmišljaju ovako - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Peca Lazić je dobio reč.

Ja se ne bih složio sa Bebicom da mora da brine o njoj da ne bi pravila budalu od sebe. Ne da joj mira ovde, ekstremno je ljubomoran. Mislim da je Bebica psihopata i ja znam kako je kad tebe neko guši - rekao je Peca.
Kao što tebe Neca guši - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da - dodao je Peca.
Činjenica je da gaji, jake jake, emocije prema Zoli i sa tvoje strane je to nekako sebično. Zašto suputavati? Nekad treba pustiti, pa da vidimo šta će da se desi, možda time što je pustiš, možda je baš privučeš sebi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.