AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Naredno pitanje bilo je za Adama Đoganija, te ga je voditeljka Ivana Šopić i pročitala.

Rekao si Bilalu da Maja gleda u Zvezdana. Šta si tačno video - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj, Bilal i ja smo sedeli baš tamo i Maja mu je prišla i pričala mu šta se dešava i to. Ja sam rekao Bilalu da stane, možda su stvarno drugari. Iskren da budem i prema Bilalu i prema svima, nisam primetio ništa. Rekao sam mu da ću obratiti pažnju, ali nisam - rekao je Adam.
Da li si rekao Bilalu da Maja gleda Zvezdana - ponovila je Ivana pitanje.
Sedeli smo nas dvojica ovde i on mi je rekao: "Pogledaj, vidi, gledaju se", ja sam rekao: "Da, da" - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pogrešio što sam mu rekao da pogleda. Nije bitno da li je potvrdio, evo nije - ustao je Bilal.
Nije mala stvar da on potvrdi, mislim da se ova tema načela bespotrebno. Ne želim da budem u pasivnoj vezi, uz dužno poštovanje Adamu i Tamaris, nikada ih nisam komentarisala, ali ako ćemo da ulazimo u srž, ja ne želimd a imam takvu vezu. Ja sam imala takvu vezu sa Filipom. Neću to! Da mogu ja da se družim sa kim treba i on isto. Normalna stvar je da ja nemam komunikaciju sa Markom Markovićem isto tako i on sa Anom i Anitom. Ne želim kragnu u vezi. Ja Zvezdana ne gledam na taj način, gotivim ga, drag mi je - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ja ni jednom trenutku nisam želeo da vas razdvojim i posvađam. Sad ću baš da ti demonstriram. On meni govori: "Vidi, brate, pogledaj", a ja sam mu rekao: "Da, brate, ali su drugari" - rekao je Adam.
Moja greška je što sam ga uopšte i pitao - dodao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije smirivanje, to je potpaljivanje vatre - rekla je Miljana Popović.
Ti sinoć namerno deset puta postavljaš Zvezdana za matičara, ja govorim da neću i onda kada deset puta to uradim, moram i da objasnim. Mene ovo stvarno ne zanima, Boga mi - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko sam skapirao Adama da nije shvatio ozbiljno. Meni je najbitnije ono što sam ja pričao sa njim. Nije me skapirao sto posto, zaljubljen je i gleda drugačije. Ona donela ručak, nije mogla zbog noktiju da otvori, ja sam otvorio - rekao je Zvezdan.
Ključna stvar u ovoj priči je Maja Marinković. Ona zna kako stvari funkcionišu ovde. Vrlo dobro zna sa kim može da igra igru, sa Bilalom i ostalima može da se igra, što je kulminacija lažna svadba sa Majine strane - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.