AKTUELNO

Drama za dramom!

Drama DJ Tamaris i Adama Đoganija i dalje traje u emisiji "Pitanja gledalaca". Njih dvoje su se žestoko posvađali, ona je raskinula i odlučila da se preseli.

Ti si insistirao da cigarete, novac stoje kod tebe. Ja da ne bih udarala na tvoju muškost, pristala sam. Ali smo ostale bez cigareta Sofija Una i ja, zato smo dale 2.000 dinara za paklicu - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i ja imamo - dodao je Adam.
Ti imaš, ja hoću da imam svoje, zato ću da dam i 5.000 za paklicu - rekla je Tamaris.
I pored toga što imamo i ti i ja, da li sam ja nesebično davao i njoj? - pitao je Đogani.
Devojka je sa nama u budžetu, a ti imaš potrebu da dominiraš, pa i kroz cigarete. Mene si doveo u mat poziciju, ovde se našla i treća osoba. Ja sam kupila paklicu za 2.000 dinara, a ne od tvojih para. Ti si izašao i pitao: "Da li je to od mojih para?" - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da si toliko glupa? To je naše. Zamisli sad da ujutru stigne paklica, ja dam šest tebi, šest meni i šest njoj. Hoćeš tako? - pitao je Adam.
Ne, kupila sam za 2.000 dinara, kupiću opet, ali od tebe neću ništa! Ja sebe više neću da ponižavam, ja sam se trudila - poručila je Tamaris.
Meni niko ovde ne može da kaže da sam ja sebičan - rekao je on.
To nije pitanje sebičluka - odbrusila je ona.
To mi je hvala za sve - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve rekla, meni je fuj da se ovako raspravljam oko nekih sitničavih stvari - dodala je ona.
Ja sam svaki put od srca podelio i sa Sofijom, od srca sam delio. A onda se dovodi u pitanje da li sam ja nesposoban - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.