AKTUELNO

Ne da na svoju drugaricu!

Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje za Ivana Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome je najneprijatnije bilo kada se Aleksandra vratila u kuću nakon 11 dana - glasilo je pitanje.
Nemam pojma pravo da ti kažem... Nisam primetio ništa stvarno. Jedina osoba koja je prokomentarisala naše druženje je Miljana - odgovorio je Ivan.
Mislim da aludiraju gledaoci na Milicu, jer nije bila sigurna da li je Aleks čula sve što je ona pričala - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Ivanom u odličnim odnosima, ali mislim da je pao pod njen uticaj svakako. Milica je pala u senku, postlala je podguzna muva Aleksandri, kojoj bi preporučio da se što pre skloni od nje. Ona sija kao luster sa kristalima, a to Milicu ubija. Ubija je sujeta, kompleksi, ubija je to što je Aleks lepša i bolji igrač od nje. Ona da je drugarica, bacila bi čokoladicu u đubre, a ne dala je Bilalu, nego bi je opametila. Prošle godine je rekla da neće biti Mina Vrbaški, a onda ima odnose posle dva dana... Mislim da Aleksandri ne treba drugarica kao što je Milica. Ubeđen sam da Aleksandra nema gram sujete zbog ove svadbe... Milici je bilo najneprijatnije kada je ona došla i to je tako - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad će da ispadne da namerno izbegavam odgovor, ali evo, kad vratim film, jeste njoj bilo neprijatno ali mislim da je iz drugih razloga... Ne zato što je ljubomorna već zato što je bila pod pritiskom danima. Rekao sam nedavno da zaista mislim da će se njih dve razići za deset dana - govorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni jedne sekunde nisam osetila da je njoj neprijatno... Iznenađuje me da Dejan komentariše loše osobe sa kojima ja provodim 24 sata. Ne znam šta on to vidi loše. Milica je neko ko je konstantno uz mene, pomaže mi u nekim stvarima koje ne mogu posle operacije sama da radim. Same sebi jesmo uskočile u stomak sa onom situacijom... Ni jedne sekunde nisam imala problem sa ovom svadbom. Meni je prijateljstvo sa Milicom bitno, ne može ona biti kriva za nešto što sam ja uradila. Možda ona nije u datom trenutku razmišljala kako valja, nije ona magidtrirala rijaliti, ipak je mlada. Ne mislim da me je ogovarala i da mi misli loše. Ja sam izabrala da ona bude mooja drugarica i znam da bi bilo interesantije da je olajavam i pričam ružno, ali to se neće desiti. Deki nije ovde i ne može lepo da vidi sve - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.