AKTUELNO

Krčka se haos?!

Na samom kraju, Miljan Vračević i Ša ugostili su Aleks Nikolić, Milicu Veselinović i Sanju Grujić, te se Nikolićeva pre priče obratila svom dečku Dejanu Dragojeviću.

Pre svega bih želela da čestitam Dekiju i meni, danas nam je devet meseci, da mu kažem da ga volim puno puno i da je sve okej - rekla je Aleks

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi komentarišu kako je moguće da se nađeš na negativnoj i pozitivnoj listi
Imam ja tu dobrotu, ali i sve, svako probudi u meni ono što želi - rekla je Aleks.
Mnogi smatraju da vaše prijateljstvo nije pravo - rekao je Ša.
Priča se puno o našem prijateljstvu, pričalo se da sam išla kod Mikija ili bilo šta, to ništa nije jasno. Gledaću da se što manje da se priča o tome što je prošlo, a ovde znaš i sam da se sve pokaže kroz sedam meseci - rekla je Milica.
Ako se ispostavi da je Milica pričala nešto negativno, kako ćeš reagovati i da li ćete ostati drugarice - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla, ne verujem da je Milica bilo šta ružno pričala. Nemoguće je, moje mišljenje je tako. Možda nešto što može da se izvuče iz konteksta, ali da je ona nešto ciljano pričala loše za mene, ogovarala, pljuvala, ne, apsolutno ne verujem u to - rekla je Aleks.
Sanja, da li ti misliš da su one iskrene jedna prema drugoj - pitao je Miljan.
Ne znam da li drže jedna drugu u šaci, mislim da je to nešto vezano za Bilala ako je tako. Malo mi je čudno. To što je Milica rekla Mikiju: "Nisam ti ja Aleksandra" ili to što je Aleks rekla meni na kauču dok je prolazila Milica: "Danas sam shvatila ko su mi prijatelji". Nisam dovoljno obratila pažnju, jer su mi bliske. Možda treba da se odaljim da bih videla - rekla je Sanja.
Aleksandra, ti si rekla da mene tek čeka rat - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje iskreno mišljenje je da nisi bio oduševljen moji povratkom i da te je zabolela ona rečenica. Jako negativna energija dolazi od tebe ka meni, a svađe će biti, da li indirektno ili direktno. Potezaće se verovatno ta tema, pa ću ja pričati o tome. Moje mišljenje je da zračiš negativnom energijom prema meni i da između nas nema mirne luke. Ne bodeš mi oči, nit me zanima šta radiš - rekla je Nikolićeva.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.