AKTUELNO

Sve crno na belo!

U toku je emisija ''Radio amnezija'' voditelji su Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević. Naredni gosti su Marko Stefanović i Sanja Grujic, Matora i Mikica Bojanić. Sanja je pričala o odnosu sa Markom, Matora se dotakla Sanje, a Mikica je govorio o prijateljstvu sa Matorom.

Sanja, rekla si da imaš momka napolju, je li to istina? - upitao je Ša.
To sam rekla da bi napravila socijalnu distancu i da mi fokus bude na drugim stvarima. Nisma planirala da ću sa Markom provoditi ovo vreme zajedno, prija mi, ovo si je najlepši mesec u zadruzi - rekla je Sanja, pa dodala:
Bele laži su mi nebitne. Mene je mučilo to što sam jaka na jeziku, i kad ne mogu sa mnom pređu na moje bliže prijatelje. Marko ima kratak fitilj, razmišljala sam o tome. Ne bi mogla da nekog prestanem da provociram, a ljudi bi me vređali, a onda sam razmišljala o njegovim reakcijama. Koliko bi to bilo dobro za oboje, za sada se samo družimo, ako bude nešto više moramo da budemo spremni.
Što se tiče fizičkih kontakata, niko neće smeti da joj priđe. Što se tiče verbalnog ona je jaka na tome, može i ispred mene da stane - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je Mikica, šta si rekao za onaj poljubac sa Sanjom, a nisi ipak hteo da pričaš? - upitao je Miljan.
Ima jezik i hoće da ujede Sanja. Prva je krenula sa tom pričom, ali to što mi je spomenula porodicu nije trebala, tada je sve krenulo. Drugarski je sve to bilo i ti to znaš, taj poljubac u vrat - rekao je Mikica.
Kada sam krenula sa svojim forama i fazonima, to je otišlo predaleko, a sve je bilo prijateljski - kazala je Sanja, pa dodala:
Što se tiče priče sa tobom Miljane i sa mnom, rekla sam da sam tu temu agresivnosti završila ono veče. Sa tobom nemam konflikt ni zbog Ivana ni Nece, nego zbog tvog ponašanja prema meni.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca se ubacio sa Ivanom i pričali su o konfliktu koji su nedavno imali. A onda je Matora govorila o nesporazumu koji je imala sa Sanjom, a Mikica se pravdao Matori za svoja dela.

Kada si me izvređao i ja sam tebe Miljane, rekao si mi da si majmun. Ivan jeste predlagao. Nisam imao nameru da se svađam sa njim, ali sam hteo Ivan i on da se svađaju - rekao je Neca.
U Sanji sam našla nešto što imaju moji prijatelji, emotivna sam, potresu me neke stvari. Slaba sam i neka mala stvar mene povredi, teško mi je bilo. Ne trpam pod tepih ništa, Sanja je bila iskrena i rasplakala me je. Drago mi je što se to rešilo sve.
Ja sam tu za tebe, glupo je sa moje strane što nisam pomislio na tebe tada. Drago mi je što smo sve rešili, prvi put sam ovde i pogrešio sam - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D