AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević, domaćini radio emisije "Amnezija", ugostili su Nenada Macanovića Bebicu i Miljanu Kulić.

Miksi, moram da kažem, lepša i vedrija. Sijaš - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično smo, prekinuli ste nas u saradnji, ali nema veze (smeh). Taman smo počeli da se skidamo, ti nas zoveš - rekla je Miljana.
Načuli smo da je bilo sinoć svađice - rekao je reper.
Za sve juče sam ja bio kriv, uhvatila me neka panika i paranoja. Ceo dan mi je bilo tako. Ne plaše me žurke, nego mi je baš bio težak dan. Od ujutru smo počeli da se čačkamo, sve mi je smetalno što je radila, a ništa nije radila - rekao je Bebica.
Šta si radio dok si bio kod kuće i kako si pratio svaki Miljanin korak - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Za zvukove? Pa da, smetale su mi klime, tražio sam preko interneta filtere koji čiste zvuk, da bih čuo ceo razgovor.
Ne mogu da izdržim to, ne želim više tu priču. Nisam ušla da radim nešto na silu, ja kad prekinem priču nema tu više ničega. Gasi se tema. A on daje za pravo svima da me pitaju, zbog njegovih prebacivanja i smrknute face. Naručio je pesmu od Mikice Bojanića: "Stranče, jadan ne bio, što ljubiš moje medeno". Otkud znam što je naručio. Okrenuo se prema Nenadu i meni, rekla sam da nećemo biti zajedno ako se nastavi ovaj pritisak. Od sutra počinjem da se družim sa drugim ljudima, zezaću se, sprdaću se...Smatram da taj dan svadbe, treba da se provedemo. A Zorica žena, da bude ljubomorna na dečurliju, nema potrebe, tu nema mesta ljubomori. Ne vidim nikoga u kući da je smrknut, da je upao u krevet. To "svi me mrze", to su gluposti. Malo sam razičarana što nisam izabrana za kumu, jer sam bila inicijator da ide kod Drveta - rekla je Miljana.
Ti ćeš biti moja sestra i bićeš mu tetka - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hipotetički bih da pitam, mrzim to, ali kada bi ti i Miljana raskinuli, pošto su u dve discipline majstor, da li ćeš se uputiti i da li ćeš ući u neku novu disciplinu - pitao je reper.
Neću, jer sam obećao da neću izaći - rekao je Bebica.
Šta god da se desi, on je na istoj adresi - rekla je Miljana.
Neki ljudi su te nominovali, da li su bili iskreni - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da su osuđuju Sanju koja pozdravlja momka, a sa Markom provodi vreme. Ja sam preterala, priznajem. Da svi imaju tako lepo mišljenje o meni, zaprepastilo me je. Znam da nemaju, Nenad mi je rekao, ali to pokazuje koliko su dvolični...Kad bi Ivan postao Željku otac, srce bi mi bilo puno i srećna bih bila - dodala je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.