AKTUELNO

Otvorila se!

Nakon emisije, Zvezdan Slavnić i Sofija Una Manić porazgovarali su o Milici Veselinović i ponašanju Marka Markovića prema njoj ali i prema svojoj decvojci sa kojom je nedavno ozvaničio vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze, ja sa tobom kad sam dobar, da li mjisliš da ostali kad kažu nešto loše, da ću ja to da prihbatim?
Ja mogu da budem nekome simpatična ili manje simpatična, ali da me neko poredi sa njom, kako? To je dijametralna razlika - govorila je Una.
Opasna je ona, nisi gledala prošlu sezonu, kada je bila godinu dana mlađa. I tada je govorila svašta, pa se upetljala u svoje laži. Kapiram ja Marka, prijala mu je neka pažnja koju mu je priužala... Ali ima vremena, može da se promeni malo - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo? Drastično! Videćemo svakome reputaciju kad izađe odavde - brecnula se Sofija.
Ne ulazim u dubinu, simpatična mi je, ja nemam problem sa njom. Kada budem osetio nešto prvi put onda će biti doviđenja -
Mislila sam da i mene gotivite... Nije mi jasno kako je on mogao da bude pored, okej, on sad ima stav. Ali sam na distanci i dalje, priznao je vezu, ali da nije rekao izričito, to bi bio haos... Ne mogu da mu zamerim nešto kada lepo kaže.... Ja nisam klinka, ovo su za mene dečije igrarije... - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.