AKTUELNO

Ne da na sebe!

Aleksandra Nikolić, prokomentarisala je potencijalnu trunoću Kristine Ine Rajzinger i otkrila detalje razgovora sa njom za vreme reklama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorila da sam sama verovala da radi sve to zbog neke taktike, imala sam pogrešno mišljenje. Malo pre sam porazgovarala sa njom i rekla je malo pre da ne bi mogla da podnese da je ona trudna sa njim a da on bude sa njih deset. Mislim da ona sve ovo govori iz straha... Mlada je jako, imala 18 godina, ne zna gde je levo. Osuli smo svi paljbu po njoj i ona je odmah rekla da neće vezu... Naravno da bi bila sa njim i da joj se sviđa, mislim da se zaljubila u Zolu ali je isto tako svesna da on neće biti sa njom - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da svaka devojka zna šta je taj odnos, čim stuša u isti... Ne bih zauzela stav što se tiče tih veza i vezica, jer je to danas navodno normalno. Ne može da kaže da ne zna šta je uradila... Ne možeš da kažeš da ne znaš šta se dešava kada se sek*ualni čin završava... Po meni si ti kriva, iako bih te ja zaštitila kao mladu devojku. Smatram da ti sve ovo ne treba... Ako si već znala za sve to, mogla si da tražiš pililu za ''dan posle''... Ni jedna ovde nije nevina... Mogla si odmah sve da to rešiš, a ne da tražiš to tek kada si nominovana... Žao mi te je iskreno, ali to je tako... - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je kriv jer je nju iskoristio! On je prvo rekao da ne zna da li je završio u nju, a kasnije je prizbnao sve to - dodao je Neca.
Ljudi, svestan sam svega, kriv sam i tu smo. Šta god da odfluči, tu sam! - dodao je Zola.
Ja sam videla uložak i njenoj haljini iako ona sve govori... Ne bih da grešim dušu, ali... - rekla je Valentina.
Ti si ljubomorna, bila si sa nama stalno, dolazila si... - prekinula je Ina.
Zola i ja smo se skontali i družimo se, nemam nikakve emocije prema njemu! Na početku, kada je ušla, rekla mi je da je važno da napravimo neku priču kako bi opstale... Ubrzo je rekla da joj se sviđa Marko Marković, pa Adam... Ako je trudna, ali se nadam da nije jer je to preveliki teret... - govorila je Valentina.
Otkud ti znaš šta ja mogu i koje su moje mogućnosti! Ti si zaljubljena u Zolu! Priznaj! Rekla si Anđeli da si se zaljubila, a ni dva dana se nisi razdvajala od nas! - viknula je Ina.
Ako sam pogrešila, neka mi Bog oprosti... - dodala je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.