AKTUELNO

Uplašena zbog svega!

Kristina Ina Rajzinger, iskoristila je pauzu za reklame, kako bi porazgovarala sa zadrugarima i otkrila svoje najveće strahove koji su prouzrokovani situacijom potencijalne trudnoće.

Foto: TV Pink Printscreen

Sačekaj da vidiš, kada uradiš test videćeš... Nemoj da tripuješ bezveze... Ja od kako sam ušla, ja imam, ako ti je za uteku... Sve se to poremeti... Polako, sačekaj - govorila je Aleks.
Meni je sumnjivo što je Zola slagao - dodala je Zorica.
Jeste i meni. Nisam htela mnogo da komentarišem, ćutala sam - rekla je Milica.
Mene je pogodilo pitanje ''Šta bih radila sa detetom''... Pa šta da radim - mucala je Ina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako šta bi radila? Kiretaža je greh! Kako je Miljana prošla ovde, gledali su je kao kraljicu! Nije ništa strašno! Druži se sa nama, šta si se zabila u krevet! - nastavila je pevačica.
Zola je lep dečko, ne bih imala nikada ništa sa njim da mi se nije dopao... Ali nije za vezu... Rekla sam mu šta me plaši da se desi da zatrudnim... Imam ja mamu, nije problem da budem sama sa detetom, ali je pitanje da li bi on bio tu... Ne zbog mene, već zbog deteta... Pogodilo bi me sada kada bi on bio sa nekom drugom a da sam ja u drugom stanju- govorila je Ina.
To dete neće biti bez oca, rekao je sam da će ga priznati. On nije takav, nećeš biti sama! Neće biti sa tobom, ali će priznati dete, beba će imati oca - govorila je Zorica.
Ti bi bila sa njim, jasno je. Da, bila bi! Ovo je samo tvoj odbrmbeni mnehanizam - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.