AKTUELNO

Da li će uspeti u svojoj nameri?!

Tokom pauze za reklame, prošetali su Mijana Kulić i Nenad Macanović Bebica i porazgovarali o svom odnosu, te je ona svog momka ubeđivala u svoju ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je on poludeo što on i Inina trudnoća nisu glavna tema... I što je sa mnom u izolaciji... Devojka mu je trudna šta će sa mnom u izolaciji - govorila je Miljana.
Ma boli te uvo... Nemoj ni da ideš - rekao je Bebica.
Ako mi dozvole da ne idem, neću ići... Jeste mirno tamo, ali prljavo je znaš... Neću više nikome da ćutim, povukla sam se u sebe totalno... - govorila je Miksi.
Zato što je do juče on sve govorio šta da pričaš i šta da misliš. Napravio je budalu od tebe i majmuna, dečko se poigrao i ćao - odbusio je Nenad.
Nikada ne bih prešla granicu shvati to. Ne bih imala odnose sa njim, ne bih se poljubila... Jeste mi on bivši momak, ali ne bih išla dalje od onoga. Ja da želim da budem sa njim bila bih, mene sada niko ne tera da budem sa tobom - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si ti pogubljena ceo dan, sve sam gledao, nemoj mene da farbaš - rekao je Bebica.
Zato što sam bila uplašena, nisam ni znala da li smo zajedno... Uplašila sam se kada sam te videla, nisam ni znala da li smo zajedno... Znajući tebe, znala sam da jesmo, ali kada si ušao rekao si da sam ti bivša, sadašnja i buduća... Trebalo mi je hrabrosti da ti priđem - pravdala se Miljana.
Da li je sve bilo kako sam ti rekao? - pitao je.
Ne znam na šta misliš - dodala je Miksi.
Da će da te napravi budalom! - nervirao se Bebica.
Nije to tako bilo - pravdala se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.