AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Branislav Radonić Brendon je podelio nekoliko malih budžeta na današnjoj raspodeli, a potom prešao na srednje i velike budžete. Ivan Dragić je dobio srednji.

Srednji budžet Ivanu Dragiću. Nemam ništa protiv tebe. Vrlo si specifičan, smatram te interesantnim zadrugarom. Ističeš se buntom. Ovim gestom ti pokazajume da nemam ništa protiv tebe, iako si mislio da te mrzim. Devojka ti je super, lep ste par - rekao je Brendon, a Ivan mu se zahvalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet dobio je Uroš Ćertić.

Veliki budžet ću dodeliti Urošu, on je moj stari rijaliti kolega, podržao me je ovde i psihički i materijalno. Poseban si i drugačiji od većine. Primitivniji ljudi su te razdražili i izazvali bunt i bes. Potreban si rijalitiju. Neustrašiv si i buntovan, top pojava. Volim sa tobom da prošetam, da porazgovaram. Voleo bih da što duže ostaneš, da si manje agresivan i da zaradiš novac za svoje dete - rekao je Radonić Urošu.

Foto: TV Pink Printscreen

Velike budžete su dobile Miljana Popović i Zorica Marković.

Miljana Popović. Veliki budžet dajem i devojci o koju sam se ogrešio. Marginalizujete je, a ona je dobra duša. Baš te podržavam i poštujem, smatram da će uspeti u karijeri. Nek ti ovaj budžet bude vetar u leđa. Drago mi je što si mi oprostila, dobra si osoba. Jedna osoba je uticala na moj odnos prema mnogima, bila mi je spiritualni vodič. Pomogla mi je ta osoba, ali me je okrenula protiv svih. Svi znate na koga mislim. Ne želim da imenujem tu osobu, smatram je izuzetno opasnom - dodao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorici Marković i ja smo prijatelji i drugari iz "Zadruge 2". Imali smo svađe epskih razmera koje su trajale po šest sati. Obožavam je, ali ne prezam od nje, ne plašim se nje. Smatram je osobom koja je potrebna rijalitiju. Super si smršala. Izdominirala si, pokazala šta je disciplina. Izvoli veliki budžet. Nikad me nisi ostavila na cedilu - rekao je Brendon Zorici Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.