AKTUELNO

Šok!

U toku je raspodela budžeta. Ovonedeljni vođa je Branislav Ranonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

U slučaju da vam je muka, popijte vode. U slučaju da je zagušljivo, otvorite vrata. Prvi budžet dodeljujem najomiljenijoj osobi, a to sam ja. Brendone, mom remek-delu, dodeljujem najveći budžet, svatio sam šta sam i ko sam. Sanja Grujić dobija od mene veliki budžet, ja sam se verbalno lo0še izražavao prema Sanji, jer me je jedna osoba nagovorila. Ja ti sa zadovoljstvom dajem veliki budžet - rekao je Brendon.
Hvala - kazala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neci dajem veliki bidžet, ja sam neko ko je ovde ušao dsa predrasudama prema njemu, sve vas sam ovde upoznao malo bolje, za neke od vas mi je bilqa potrebmna pomoć interneta. Samo se čuje neka vriska, dreka od pojedinaca, nije sve to dobro po vas. Neca se izblamirao sa onim pišanjem po krevetu, je l' znaš zašto? - upitao je Brendon.
Da, jer sam jedinstven - kazao je Neca.
Ostalo nam je pet velikih - rekla je Sanja.
Ovo je druga nedelja mog vođstva, želim da dam nekima kojima nisam dao novac prošle nedelje. Ja nikome neću došetati i doneti pare, nego ćete sami da dođete i da uzmete. Veliki budžet ide Marini, onda je izuzetno pristojna i kulturna žena, ona mi kuva, a ja nisam mnogo vešt u kuhinji. Hvala pojedincima koji su mi ovde govorili da jedem, ja sam dopšao ovde pravo sa infuzija - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako drago jer sam ja upoznala jednog tako divnog momka, kao šti si ti - rekla je Marina.
U spoljnom svetu meni mačka asistira, kada su u pitanju pare - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.