AKTUELNO

Otvorio joj se!

Večeras je došlo do drame između Aleksandre Momčilović i Ivana Dragića kraj kapije, koja odvaja stario deo imanja od novog. On je završio u suzama i ispričao Aleksandri šta ga muči.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se neko meša u nešto vezi nas, ne bih pričao sa tom osobom. Ima svako pravo da te muva. Ja sve shvatam, ali samo razmisli pre nego što ćeš da kažeš nešto. Ne ljutim se bez razloga, znaš kolika su ovde g*vna... Ne ljutim se ja na tebe iz čista mira, znaš da si mi ovde najdraža. Kerić je video u kakvom sam stanju, sanjao drugove, puko psihički. Ti dišeš, smeta mi. Rekao sam i njemu, da hoću dva dana da iskuliram, ad se vratim na ono staro. I ona kaže i on, ružno, devojke k*rvetine, momci kao u ringu, gledaju kao protivnika... - rekao je Ivan.
Ona meni nije kriva. Kriv je muškarac, mene može bilo ko da muva, moja je greška ako ja pristanem, na to - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam rekao za crnim stolom da sam ja kriv. Nije prevara, nego osveta. Ja ne želim da te gušim, dao sam ti vremena da ti ne bih dosao - nastavio je Dragić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.