AKTUELNO

Da li je ovo iskrena podrška?!

Na samom startu emisije 'Pitanja gledalaca', Ivana Šopić, pročitala je prvo pitanje za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su primetili da kriješ osećanja, do kada ćeš da se suzdržavaš? - glasilo je pitanje.
Ima istine u tome, mislim da bolje funkcionišem bolje kada se ne dajem sto posto. Ako se emocija razvije, razvije, ako ne, još bolje. Svi znaju kako se ja ponašam u ljubavnim odnosima. Bolje je kada postoji neka umerenost jer u suprotnom kreće ljubomora i problemi... - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam predrasude prema Maji i njenim emocijama, ali sada, kada sam ušao vidim da je dosta drugačija. Neka bude transparentna, kao što je bila i uvek... Vidim lepu energiju, ja je dugo poznajem... Povukao bih svoje reči od pre tri dana, jer vidim da se polako prepušta i da joj je baš lepo... Teško je kriti ovde emocije, svi znamo kako to ovde ide... Neće ni ona moći dugo, ali vremenom će i ona popustiti... Od svih njenih kombinacija i vezica, ovo je nešto jako i burno - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem samo u ono što vidim, a vidim da se nešto dešava. Videli smo Maju sinoć Maju u njenom pravom izdanju, svađanju i polivanju... Ima tu nečega, ne bi ona sa njim bila bezveze, ali opet nešto fali. Možda je uplašena malo, mnogo ima toga "možda"... - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.