AKTUELNO

Zadrugari je urnišu zbog laganja!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Popović kako bi dala svoj sud o prethodnom prilogu koji je prikazan zadrugarima, gde Aleksandra Nikolić uverava Milicu Veselinović da ništa nije slagala.

U ovom klipu deluje da ona ne priča drugarici, nego da bude prenešeno napolju. Ja smatram da ako je htela da spušta loptu sa Bilalom, zašto bi spuštala? Mislim da je mogla sa Bilalom to da uradi, a sa Kristijanom to nije mogla - pričala je ona.
Da li se spušta lopta koja se izgovara: "Ja volim Sarajevo, ja volim ćevape". Da li si ti primetio? Ona se njemu direktno obratila da voli to i ja kažem da ovde ima osoba kojoj se poverila da sebe već vidi u Sarajevu. Vi ste se smejali za voz - otkrio je Miljan.
Njeni odnosu su lažni i njena prijateljstva. njoj odgovara da joj Ivan skače i brani je, lažni su joj odnosi - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, Dejan ti je poručio da gaziš, a sa Bilalom si spuštala loptu, zašto? - pitala je Ivana Šopić.
Kako sa kim.... Nije poenta, ne želim da pričam o tome. Imam odgovor, ali neću da pruičam - pričala je Aleks.
Ti si dala čokoladicu čoveku koji ga je najviše vređao - dodao je Miki.
O njoj se sad govori, to je njena želja i suština - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta odnosa prema ovim ljudima je sa moje strane lažno. Pokvarena sam, loš, možda i zla, ali to sam ja. Ja sam sve najgore, šta ti ljude traže sa mnom? -
Hoćeš da budeš Maja, nikad nećeš biti, a ni Dejanova žena - poručila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.