AKTUELNO

Zadrugari dali svoj sud!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanja koje je bilo za Zvezdana Slavnića.

Zašto si onako zapenio kad te je zorica izabrala za potrčka, ako si ravnodušan prema Maji? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, samo me pogodilo što sam izabran, jer to nisam očekivao od nje. Bio sam nervozan sekudn, jer sam bio iznenađen. Ja završavam izolaciju, tamo je spektakl i "Laku noć". Ona je objasnila što me je navela, ja sam prihvatio. Da je to bio neko drugi, možda Slađa ili neko sa kim nisam pričao, ne bih se iznenadio. Iznenađen sam bio tom rekacijom i instiktivno sam rekao da neću da idem. Što se mene tiče možemo do kraja rijalitija da spavamo tamo, meni je samo što je Zorica znala moju situaciju i da živim sa nekim 15 godina ko mi je sve. Najveći razlog je ko me je naveo - pričao je Zvezdan.
Ja verujem da će večeras biti neki snimak iz izolacije, pa makar i 2Laku noć". Ako su zbog rečenice o br*davicama gledaoci povezali, može i to. Ja sam sinoć primetio da je on pričao sa Majom i Markom, to može da se izvuče iz konteksta šta hoćeš. Ako ne želiš priču, onda ne postoji. Milica se sinoć pravda da nema ništa sa Bilalom, jutros čim je otvorila oči bila je sa njim na garnituri. Biće danas klip ili pitanje, a ti ćeš da kažeš: "Nemam ništa sa ovim". Ako sa nekim nećeš ništa, a mislim da Zvezdan ne može dalje od toga. Svaka rečenica dolati do spoja, a na nama je da pokažemo - komentarisao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem da ne pričam sa njim uopšte, ali bilo bi seljački da zbog nekog ne pričam sa njom. Ja ovde treba da se izolujem od svih žena? Gde se ja ponašam nenormlano ili nekulturno da bi se reklo to što je rekao Ivan? To nije bila moja rečenica, nego od Rodnija - nastavio je Slavnić.
Ja razumem njegovu reakciju, meni se desilo slično kad je neko komentarisao šta bi bilo da sam sa nekim u izolaciji i mene je to iznerviralo. Mislim da je samo želeo da se odbrani - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga da stavim? Petrućija i Valentinu? Ja ne podbadam, moja procena je bila, kao što svi imao pravo kad smo vođa da biramo. Meni su oni interesantni, Maja se uvek smeje, imali su normalnu komunikaciju. Oni su tek tad počeki vezu. Nisam htela Zvezdanu da nanesem problem, pogotovo Maji koja je namazana i tačno za šta radi - govorila je Zorica Marković.
Ja sam iskomentarisala svaki put kad se priča o ovoj temi Maja svaki put pokušava da suzdrži osmeh i grize se za usne. Vidi se da se ona smeška, taj kez je uvek oda - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.