AKTUELNO

Pevačica donela dodatne nemire!

U toku je radio emisija 'Amnezija', a domaćini iste, Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša, porazgovarali su sa svojim narednim gostima Zvezdanom Slavnićem, Markom Markovićem i Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku Zvezdan je progovorio o odluci ovonedeljnog vođe da bude u izolaciji sa Majom Marinković.

Rekao sam da ću to prihvatiti i da ću odlučiti da joj verujem u sve što je rekla - rekao je Zvezdan.
Možda je Maja samo ovih htela da dokaže da je Marko jedina osoba koja je zanima, ali opet ima još mnogo vremena - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav odnos imaš sa Mikicom, šta misliš o sukobu njegovom sa Zoricom? Da li ti pada napamet da je to što si dobar sa njim razlog što si u izolaciji ove nedelje? - pitao je Miljan.
Mislim da nije. Ja imam odnos sa njom takav kakav imam i na to neće ništa uticati... Verovaću u ono što je rekla a to je da je to samo zanimljivo za rijaliti... - dodao je Zvezdan.
Malo malo pa neko u kući spomene 'novi Zvezdanovi drugari', želim da se zna da Mikicu i Zvezdana gledam kao vas i to će biti tako dok se ne pokaže suprotno. Tako da nema potrebe da se polemjiše. Možda ima malo ljubomore ali mene to ne zanima iskreno. Ja kada posumnjam u nekoga onda se distanciram, a dotle svako koga volim imaće moju pažnju. Smara me da više pričam o tome... - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li malo da nam objasniš kako gledaš na to što si u izolaciji? - pitao je Miljan Maju.
Još sedam meseci da budem u izolaciji ne zanima me, mene samo Marko zanima. U početku sam to gledala malo lično, ali sada to gledam drugačije - odgovorila je Marinkovićeva.
Da li ti je smetalo to što je Zorica stavila Marka za omiljenog i gledaš li to kao da je želela da odvoji tebe od Marka? Misliš li da si zaslužila mali budžet koji si dobila? - pitao je Ša.
Ma od toga nema ništa, to sam odmah rekla. Ja sam sigurna u sebe i nema potrebe da se time bavim. Ne ljutim se, meni budžet ne predstavlja problem niti me to zanima. Novac mi ne predstavlja ništa, ali mislim da sam zaslužila više - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ovde nije jasno? - ušla je besno Zorica.
Zašto je dobila mali budžet? - pitao je Miljan.
Zato što je Marko dobio veliki, dovoljno im je. Moje je pravo da stavim koga hoću za omiljenog - rekla je Zorica.
Da li si promenila mišljenje o Aniti? - nastavio je Miljan.
Jesam, naročito posle onog žvaljenja sinoć. Anita me je razočarala... Maji se sviđa Zvezdan, a budžeti su takvi jer mi je osam hiljada dosta. To je moje mišljenje Majo, ja sam iskrena kao i ti - rekla je jasno pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje i Zadrugovzije, svaka joj čast, ja sam malo zakazao... Nisam neko ko mnogo priča, govorim onoliko koliko mislim na treba... - rekao je Marko.
Ja poštujem stručni žiri, pozdravljam ih ovom prilikom. Ali i oni su, većina bili deo ovoga i imali su slične situacije... Mislim da sam od sebe dala dosta toga, Marko se jeste zbunio, ali Bože moj... - dodala je Marinkovićeva.
Da li misliš da tebe ljudi vide sa nekim drugim momkom? - pitao je Ša.
Od mene se traži krv i meso a od njega samo neka lepa devojka koja će da ćuti i da bude lepa, ali ovoga puta od toga nema ništa - odgovorila je.
Anita je rekla da joj ne možeš ništa - dodao je Miljan.
Ja ne moram da je teram, to je do Marka, koji joj je jasno stavio do znanja da nema tu šta da traži. Videli smo i sinoć da se zbližila sa Bilalom - izjavila je Marinkovićeva.
Ja imam to kućno vaspitanje i nisam grub prema devojkama, ali sam rekao da ako nastavi da se ponaša kako ne treba da ću morati da reagujem... Ja se trudim da se moj pogled ne protumači pogrešno, vodim računa o tome... - naveo je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.