AKTUELNO

Šokirala potezima ostalih ukućana.

Miljana Popović i Slađana Lazić, uživale su u lepom vremenu u dvorištu Bele kuće, te su porazgovarale o ogovaranjima i optužbama da je Popovićeva osoba koja se grebe od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je postala vođa, meni je dala veliki budžet... Posle kad je ostale izvređala, malo sam tu bila... Nisam komentarisala, ali nije mi bilo okej... Držala sam se po strani... Ja toj ženi ništa nisam uradila nikada, ali je ona u fazonu da treba da se igra rijaliti. Sve što ona radi radi zarad kadra... To što priča da se ja grebem, to je glupost. Pa ljudi dolaze kod mene i traže mi - govorila je Miljana.
Gledala sam to, tražili su nes ti im daš - dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Od Marine nikada ništa nisam uela. Skočila je na Sanju da je bije, sve će uraditi samo da ostane u rijalitiju. Katastrofa. Hajde sve, ali ona i laže... Nikada Zoricu nisam spomenula... Pričala je da će ako uđu Car i Janjuš sa njima praviti neku priču, a posle je demantovala. Nemoj da padaš na priče - govorila je Miljana.
Ma mene to ne zanima, cela kuća da te napada, ja neću skakati na tebe. Za mene si ti lepa, pametna, inteligentna, ja gradim stav sama sa sobom - dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i Milica su sad kao drugarice, Miljan im se šlihta zbog fanova i ostalih stvari... Ivan Marinković se šlihta Mikiju... U rijalitiju postoji ta neka fora da se držiš nekoga ko ima fanova jer će ti isti fanovi i tebe braniti... Marinu ne registrujem, volela bih da joj dam materijal za opstanak, ali ja joj to neću dati. Ne mogu da me prozivaju, jer me ne znaju a prošlost i istoriju nemam... Marinković da ima nešto jedva bi čekao da kaže. Iz tih razloga govore kako kradem stvari ili se grebem... Ja idem u svoj garderober jer mi je sve tamo i stvari i kafa i kreme i kofer sa šminkom... Mnogo su jadni - nastavila je Popovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.