AKTUELNO

Opa!

U Beloj kući, zadrugari upravo biraju pobedinka Zadrugovizije po njihovom mišljenju. Prvi koji je glasao bio je Lepi Mića:

Ja moram da pohvalim Kristijanovu ekipu, ali takođe da kažem za Acu - rukometaša on je sve oduševio. Takođe Zoricina ekipa, ja moram da kažem za Acu - rekao je Mića.
Najbolji su mi bili Petrući, Anastasija i Dijana. Oni su mi bilki baš super - glasao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se smažem sa Bilalom, Petrući je vrhunski - rekao je Adam.
Pozdrav za Bugarsku, Mirijevo, nadam se da kirija nije porasla. Mikica me je razočarao, a njemu su se smejali mnogi i govorili kako je loš jer ne zna bratovu pesmu da otpeva. Meni nije jasno kako si pogrešio, a najbolji pa borim se između Aleks, Miljana i Milice, bile ste burtalne, ali Petrući mi je bio najbolji - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dopustio kolegama da me prozivaju, a što se tiče matrice, ja nisam čuo nju u životu - rekao je Mikica pa je glasao:
Tijana i Kerić su najbolji. Moram da kažem da je Sanja bila najbolja što se tiče glamura - rekao je Mikica i posvađao se sa Ivanom jer ga je prekidao.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je dosta nastupa, bilo je svega, od Krića, do Pece i Nece, ali moje mišljenje između Aca i Petrućija, ali moram da dam vetar u leđa Aci Lukasu - rekao je Zvezdan.
Ja dajem glas Adamu i njegovoj ekipi - rekao je Boža Džouns

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.