AKTUELNO

Otvorila dušu!

U toku je emisija "Izbacivanje", a kod voditelja Darka Tanasijevića, koji se nalazi u Šiša baru, na razgovor je posle DJ Tamaris, došla i Milica Veselinović. Ona je na samom startu otkrila kako se oseća.

Prvi put, čini mi se od ulaska, raznežila sam se malo nešto sam sva potonula - rekla je Milica.
Je l' te je stiglo to da je tvoja borba za ljubav ipak izmakla - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Stigla me je realnost i krivo mi je, jer mislim da nisam zaslužila u odnosu na sve devojke. Mislim da sam zaslužila i taj razgovor, koji neću dobiti nikada, a on je rekao da ćemo obaviti taj razgovor. Ja sam prva bila ta koja ga je branila od toga što su pričali da nije muškarac. Kad je bio nervozan za prodavnicu, nisam htela da ga smaram i da budem kao ostale, naporna. Bila sam po strani. Prvi put mi se desilo da osoba sa kojom ništa nisam imala, da budem povređena i da imam takva osećanja - rekla je Milica.
Koliko te je dotakao ljubavni klip sa Markom Markovićem - pitao je Darko.
Ja sam se raspala. Koliko god da sam postala hladnija posle petice, takva sam bila na početku. Utorak, jedna plače, druga ide kod drugog, ja sam prećutala. Kad je krenuo klip, ja nisam mogla da se suzdržim, a on sedi sa potencijalnom devojkom iza mene. Izbegavam prostor gde je i on, sklanjam se. Te druge devojke su u inat njemu išle kod drugih momaka, ja sam rekla da neću i znala sam da samim tim mogu da ga udaljim i onda su one opet zaslužile više nego ja. Meni je to čudno, ne znam da li mi se dešava ovo prvi put u životu. Sam je izabrao. Videla sam klip kada ga je Maja pitala da se izjasni za mene, on je rekao da se izjasnio za Anitu i Anu, a za mene pokušava da izbegne. Plašim se da ako protumačim da ostavlja prostor, sama sebi dajem lažnu nadu. Videla sam da Maja nije sama u priči, Anita deli sa njim cigaru, da treniraju zajedno. Ja sam se distancirala i udaljila posle sto pokušaja, sada ja to mogu da nazovem kokošinjac - rekla je Milica.
Tebi nisu zadrugari bili naklonjeni, bila si i ovakva i onakva, sve i svašta su ti zamerali, a mnogi su ovog puta bili naklonjeni baš tebi. Govorili su da su u tebi videli i čisto i iskreno - rekao je Darko.

Foto: Pink.rs

Jeste Darko iskreno. Ne može da bude iskreno da ga vidiš sa drugom devojkom i onda odeš kod drugog. Maja je flertovala sa Bilalom, Ana kod Dragića, Anita kod Stefanovića. Meni se Marko stvarno svideo, ne mogu da krijem. Jeste da nam je iste stvari pričao, ali smo drugačije funkcionisali. Ja sam sva detinjasta, tako i on postane u skladu sa mnom. Nekako, nikad se nisam nametala kad vidim njega sa nekom, da sad budem drska i bezobrazna, ja se samo izmigoljim i ćao doviđenja. Sigurna sam da sam jedina iskrena devojka sa njim. Ćutala sam, ali sam postupcima sve dokazala - rekla je Milica.
Je l' očekuješ da Maja gori - pitao je Darko.
Prvo mi je bilo čudno što dopušta Aniti. Drugo, Maji ako se neko svidi, trudiće se da dođe do tog poljupca. Prošle godine, dva dana nakon što je ušla, Dalila je bila u prodavnici, oni su se poljubili. Ja da prokomentarišem, rekli bi da sam ljubomorna. Nisam stvarno ljubomorna, samo mi je teško, izbegavam ih, ali mi je i čudno - rekla je Veselinovićeva.
Setimo se, rekao je kad je bio u izolaciji: "Milica mi je donela nešto najlepše, a to je zagrljaj". Koliko ti nedostaje taj zagrljaj - pitao je Darko.
Nedostaje mi, kad znam da su se one svesno nametale, a on je rekao da sam mu ja donela duševnu hranu. Nedostaje mi da ćutimo i da samo ispušimo cigaru - rekla je Milica.
Razmišljam sada, hoćeš nešto pokušati - pitao je voditelj.
Znam, ali se plašim ako je nešto negativno. Nema šta da se ugasi i sputa, ali razmišljam da pustim da vidim šta će da se izdešava. A ako bude nešto, opet će biti da sam jadnica...Maja je njega pritisla kod Drveta da se izjasni. To je sigurno da ga je pritisla. Uvek stanu za stolom i kažu da svakoj priča isto. Možda on ima priče, on meni ništa obećavao, kao Ani jul, ali ja na primer po zagrljajima osetim, osetim u pogledu - rekla je Milica.
Kakav mu je pogled - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Daaarko...Ne znam kakve su mu oči više ni sama, čini mi se da treba da se pogledamo u oči...Gastoz mi je rekao da sam kao viršla, da se sama otvorim. Prvi put vidim sebe da sam tako nežna. Ja sam takva bila i spolja, kažem: "Beži mi sa tim maženjem", sada, kažem sebi: "Bože, Milice šta ti je?". Sad kad vidim sebe na klipovima kako sam se ponašala, mene je sramota da ja priđem da se mazim i da pričam tim nekim tonom - rekla je Milica.
Da li si ti njemu igra - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih volela da se neko igra sa osećanjima, jer ja sada vidim osećanja sada, a nije ni bio poljubac. I taj poljubac što sam izbegla...Nisam znala da li da krenem. Bogami, kajem se Darko. Mi u ovim trenucima nismo svesni koliko traje ovaj rijaliti, ali nekako sebi dajem snagu. Ja ne znam kakve bi imala emocije da smo mi u vezi+. Branila bi svoju vezu i ako treba, umesto njega - dodala je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.