AKTUELNO

Sve rešili!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Danijela Višić i Sofije Une Manić. Naredni koji nominuje je Maja Marinković:

Ja gotivim oboje. Što se tiče Sofije ja mislim da si ti od novih devojak jedina ostavila utisak. O njoj mogu da kažem da je super, kuturna, vaspitana, mislim sve najbolje o njoj - rekla je Maja, pa kometarisala Danijela
Daki i ja smo okej, znamo se od Zadruge 4. Super sam i sa njim. Ja sam rekla Danijelu da moram da ga pošaljem u izolaciju, jer hoću Sofiji da dam podršku - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je bio Bilal Brajlović:

Što se tiče Danijela, svi znaju moje mišljenje o njemu. Bilo je dobro pa loše, a sada je dobro. Moram da krenem od Sofije ipak. Nominujem nju. Mislim da je ona pataloški lažovm ljudi su rekli da je luda i da je psihopata. Pokrene temu ko se po*rao pored šolje, a nije niko. Ona spletkari i to mnogo, i ima pravo da to radi, ali verujem da je Ivan pobegao. - rekao je Bilal, pa počeo da priča o Danijelu:
Ja sam mu zamerio što mi nije rekao u karantinu da mu je ona cura, a onda mu nije cura.. Ispada da je i on lažov u neku ruku, ali je okej sada. Šaljem Sofiju - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da nisam znao na čemu sam sa Sandrom, zato nisam hteo ni da ti pričam. Mene je povredilo jer smo ti i ja bili najbolji ovde,a ti si uradio neki kodeks ulice koji se ne radi, ali ti se sada javno izvinjavam - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.