AKTUELNO

Nova šansa!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledqaju kompilaciju ljubavnih drama Jovane Tomić Matore.

Krivo mi je, rekla sma Sneži ako pobegne i znam da je zaljubljena i ovo sa Sofijom nju povređuje. Sinoć mi je baš bilo teško i bilo mi je žao. Priznala mi je da se zaljubila, da je ljubomorna i najviše je sa Marinom pričala o tim stvarima. Rekla mi je da meni ništa ne zamera, ali da se poseća povređano.
Je l' ti krivo što si bila grupa prema Sofiji Uni, jer si mislila da će negde drugde da ti bude bolje? - pitala je Ivana Šopić.
Jeste. Što se tiče onoga za poruke, Sofija zna da ja verujem u to. Ona ne treba da se pravda, samo da kaže kako stoje stvri: "Sa Matorom ne bih bila u kući, postoje simpatije, ali me je razočarala". Ona dođe i Cveta joj nešto zameri i onda odmah gleda se ogradi, a nema potrebe. Neverovatno mi je da neko ko ima 32 godine se tako ponaša. Što više petljaš, tim gore. Ja sam rekla ako nastavi kao na početku, nema šta. Pričale smo sinoć, zamerila sam joj to na žurki. Ona meni kaže da švrljam okolo, a šta ona radi sa Danijelom? - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi bi voleli da smo se nas dve poklale ovde, a nema potrebe i ja imam najlepše miščjenje o njoj. Ja neću da okrećem glavu od nje, nema potrebe - rekla je Sofija.
Sneža je dosta pričala, pa čak i plakala za Matorom. Dala joj je svu pažnju i pravila srca. Nije ona kriva za to što se deislo - rekla je Dijana O. G.
Prvih par dana sam pričala da ne misim da je Ivana loša i da ona ne sudi kako treba, a ja pokušavam danima da je branim, a sve se više otkrivaju stvari. Ispada da je istina ono što je Matora pričala - pričala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.