AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Jovani Tomić Matoroj.

Reci iskreno šta misliš o Ivani? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega nemam lepo mišljenje. Kad bih rekla ono što mislim, ne bi joj bilo prijatno. Ona je prebacila kako sam ja nju nešto izdala, nikad nisam aludirala na to. Imala sma lepo mišljenje o njoj, bila mi je drugačoija. Smatram da je lažov, ostaje joj se ovde, pikira i gleda ko je kakva karika. Ne kažem da joj se ne sviđa Bilal, lep je dečko, ali ima interesa. Mogu da kažem da je klasična dr*ca - govorila je Matora.
Mene Ivana interesuje, inače ne bih bio sa njom - rekao je BIlal.
Meni bi bilo bilo top zanimljivo Bilal i Ana Spasojević. Kaže malopre za Marka i Anitu da se nisu ljubili, ali su bili na malo, a to je apsolutno isto - konentarisao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se izmakla deset puta, sprdala sam se. Moglo je da dođe do toga, nije došlo jer sam se ja izmakla - urlala je Ana.
Ako je već radila i prihvatala to, šta se ograđuje? To znači da je tebi dečko simpatičan - rekla je Matora.
Nije u tom smislu, sprdala sam se i bilo mi je dosadno - dodala je Ana.
Ne znam da su ovde devojke prostitutke, ali imate ponašanje kao jeftine devojke i ponašamo se u skladu sa tim. Ja za sebe kažem da sam k*rvećetina, meni se ovde j*be i svašta mi se radi. Ja sve priznam. Meni Sneža da je najgora, sve dok nema dečka štitila bih je ovde - ludela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežu si uzela kao ratnu rezervu i otvorila je kao konzervu - ubacio se Miljan.
Ima pravo da budem sa kim god ja hoću. Ja sam njoj rekla da ne želim vezu i ona to zna. Dr*lja sam, jeftina sam i hoću da se j*bem. Moram li da budem u vezi da bih imala s*ks? - poručila je Matora.
Ja bih volela da kažem nešto što 90% kuće misli, ali Ana , izvini, ti se toliko foliraš. Vi ste drugari, Milan kad kaže da te masira Marko, tebi osmeh jer si samo čekala da se priča da te Marko masirao - komentarisala je Cveta.
Njoj se sviđa Dragić i to je jedina emocija - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.