AKTUELNO

Ovo ih je jako obradovalo.

Zadrugari su danas dobili veoma zanimljivi zadatak od Velikog šefa. Naime, oni su morali da se podele u dve grupe, od kojih je svaka dobila po 500 plastičnih čaša od kojih treba da naprave kulu. Nakon kraćeg neslaganja, pristupili su poslu, ali ponovo je bilo nekih koji nisu želeli da učestvuju.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je na trenutak Maca Diskrecija napravila haos, te srušila kulu svoje ekipe, zbog čega je ušla u sukob sa Aleksom, ipak su uspeli da privedu zadatak kraju.

Oni su morali da čuvaju kule da ih niko ne bi srušio dok Veliki šef ne oglasi da je zadatak gotov. Kada se to desilo, svi su čekali da stigne pismo kako bi saznali kakvu su nagradu dobili:

Dragi zadrugari, kule ste uspešno napravili i na tome vam čestitamo. Naravno, ponovo niste učestvovali svi. S tim u vezi možemo da kažemo da ćete bogate nagrade moći da dobijete tek kad ispoštujete sve. Kako su se neki ipak potrudili, doneli smo odluku da vam damo utešnu nagradu, te će alkohol biti u ponudi na žurki - glasilo je pismo.

Foto: Pink.rs

Iako je na trenutak pobednička ekipa bila besna, saznanje da će imati večeras alkohol obradovala je sve, a nema sumnje da će ih isto toliko obradovati i dolazak popularne pevačice Rade Manojlović, koja će im dodatno ulepštati veče:

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! ZORICA MARKOVIĆ RAZOTKRILA LUNU I NJENE NAMERE: Nije Sloba kriv, ne zna šta ga je snašlo! (VIDEO)

Autor: N.Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugari

'