AKTUELNO

Žestoko!

Jovana Tomić Matora dobila je reč da komentariše ponašanje Marka Markovića i negove odnose sa devojkama u Beloj kući.

Marko da je dobar, s*re mi se od toga. To što je kulturan ne znači da je k*rvar i da voli devojke. Marku se samo sviđa Maja. Kad se dešavalo sve sa Stanijom, Maja je osetila potrebu da ustane, jer htela je da kaže Marku: "Kako ne možeš da je ne braniš? Kako ćeš mene?". Ko je gledao žurku sino to se desilo iz sprdnje, ja sam malo pogurala. Znala sam da će da dođe do toga. Znam šta Maja radi, htela je da ode utisak i navuče Marka da oduva ostale devojke - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da kažeš da je Maja odigrala? - pitao je Milan.
Da, a odigrao je i Marko. Mina je krenula iz sprdnje, isto tako možemo da postavimo Maji pitanje za Staniju. Tu nije stvar drugarstva nego nadmetanja. Marko drži Milicu i ostale devojke jer on se nadmeće sa Majom, a neće da joj priđe. On će davati znake dok ne uđe u vezu sa Majom - nastavila je Tomićeva.
Marko je "šutnuo" Anitu, Milicu i Anu, a dobio devojku popout Maje kojoj se sad to možda ne sviđa jer je lako dobila šta je htela. Maja je sad dobila neosvojivu tvrđavu i može da joj se smuči prvom prilikom - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja sad da ode da priča sa njim i kaže da su u vezi, ona je sigurna u sebe i ne smeta joj nijedna devojka. Misliš da bi radili zadatak da neće da se ljube? Ja tvrdim kao neko ko je blizak sa Anom da sve laže i da pokriva Marka, dešava joj se isto što i meni sa MC Aleks. Radi se po štekovima i onda vas pukne nemoć - nastavila je Matora.
Da li ti znaš sve kao što se dešavalo između Ane i Marka? - pitao je Milan.
Da i više - potvrdila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.