AKTUELNO

Drama tek počinje!

Nakon sukoba sa Tamarom Ćosić u studiju "Amnezije", Aleksandra Nikolić je nastavila da komentariše aktuelne situacije u Beloj kući sa voditeljima Nenadom Aleksićem Ša i Miljanom Vračevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć su se ostrvili na Milicu. Svako svakome je šaputao, ali Milicu ne vole, a ne vole je i zato što je moja drugarica. Ja sam ovde došla da zaradim novac za sebe - rekla je Aleks.
Došlo je do incidenta između Zorice i Milica - rekao je Miljan.
Ne bih preterano to komentarisala - odgovorila je Nikolićeva.
Da li misliš da su Marko Stefanović i Anita, tj. Anita odigrala sa njim masne fote, jer nije imala hrabrosti drugačije da se poljubi sa njim - dodao je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ili zato što je videla Maju i Marka? - pitao je Ša.
Te masne fote koje su igrali, to je u želji da bi bili intimni sa nekim, nemaju hrabrosti. Što se Anite tiče, ja sam je zatekla ispred kuće kad sam se vraćala, rekla sam joj da treba da digne glavu a ne da plače zbog Marka. Mislim da je Anita nezrela i da ne razmišlja kako treba. Mislim da je to zbog Marka uradila - pričala je Aleks.
Ovo jeste bitno, ali se sinoć desilo nešto o čemu razglabamo 20 dana, ako bude imalo vremena, zovite me - ušao je Ivan Marinković.
Da, čula sam da su Ana i Bilal išli kod vrata. Neko kaže da ih je video da se ljube - dodala je Nikolićeva.

U studio je stigla Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Bilala i mene se ništa nije desilo, pričali smo, zagrlili se. Sinoć smo se opustili, popili, ništa se nije desilo, ništa se neće desiti. Do poljupca nije došlo. Meni je on drag i zanimljiv, ali ne postoji ništa između nas. Jeste bio previše blizu, ali ništa neće biti - ispričala je Ana.
Da li ti se vraćaju emocije prema Dragiću? - pitao je Miljan.
Ja nisam imala emocije prema njemu. On tvrdi da više nije kao na početku. Kod mene se ništa nije promenilo, stvarno me ne zanima nijedan muškarac - dodala je Spasojevićeva.
Mi smo čuli da je povredilo Anu to što je Marko bio prisan sa Majom i da je rekla da gasi emocije i kreće da igra rijaliti. Tačno se videlo da je sve iz inata - otkrila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Markom nemam ništa, mi smo drugari, može da radi šta hoće - pravdala se Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.