AKTUELNO

Iskreno o onome što je muči danima!

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' sa Milanom Miloševićem, a voditelj je najavio anketu portala Pink.rs na kojoj je publika glasala za najveće razočarenje u Zadruzi i otkrio da je Ivana Puzić osvojila treće mesto.

Milošević je prvo dao reč Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam ogorčena i baš sam govorila sve i svašta. Da li sam ogovarala ili blatila, kako god, jesam, a sada sam se smirila. Ne pridajem mnogo pažnje tome jer nije ni mnogo dugo trajalo... Evo, Miki koji nikada nije bio ni za jednu moju devojku, a za nju je dobro mislio... - rekla je Matora.
Istina, ali posle smo rekli da je đubre - nasmejao se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je rekao da je ona najluđa devojka u se*su - dodao je voditelj.
Krivo mi je što sam možda mogla da uđem u sukob sa dečkom, a ništa nije kriv... On ako ima nešto da mi kaže neka kaže, ali neka bude direktno, a ne iza leđa. Kada sam sa Bilalom pričala sve sam mu rekla što se tiče Ivane, jedino što nisam trebala toliko da se palim. Ne mogu više te priče, sviđam se ali postoji strah od mame i tate, svake sezone isto... Bukvalno mi je muka... Ja nisam neko ko će da se svađa na loš način, neću da bacim hranu, da palim stvari, ja to drugačije rešavam. Što se Ivane tiče, nećemo imati komunikaciju. Ne može mene niko da iskoristi, može samo da ispadne glup kao što je i ona sada - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.