AKTUELNO

Marko se ne brani od osuda!

Milan Milošević je podigao Cvetu, Mikija Đuričića i Ivana Marinkovića da iznesu svoje mišljenje o podeli budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam se da ću se voditi tim da ljudi koji imaju moje poštovanj, poštovanje prema godinama ili kao osobe, dobiće veliki ili srednji budžet. Dao sam kako smatram da treba i sa kim sam u dobrim odnosima i sa kim provodim vreme. I Slađani i Jeleni jer su nove jer im je potrebno da se snađu - rekao je Marko.
Nije bitan novac, bitna je kupovina koja je ispala "k". Marina kad je bila vođa, nikome se nije zamerila, a kad je podelila prvi budžet nastao je opšti haos. On je za ovih 17 dana, osim zavrzlame sa mnom i sa Zoricom, nije imao problem. Na osnovu toga smo i mi danas reagovali sa budžetom. Da sam ja isto ovako podelio budžete bilo bi 28 zamerki. Mića em je sinoć pitao da kažem pravo mišljenje o Marku, od nas se trži da budemo apsolutni psiholozi. Mislim da u njemu postoji neka loša strana, ali će je on uskoro pokazati. Ono što je meni epicentar deljenja budžeta je odnos prema Milici. On je danas njih 4 postrojio svaku na svoje mesto, davajući im pare u ruke, sve im je rekao. Jedino je Maja skočila na prvu. Ani je rekao ženo muž ti donosi kući pet hiljada evra, oću da me hraniš celu nedelju. Aniti je rekao da je toliko jadna i da mu je žao što pokušava da mu se dodvori i evo pet soma, a Milicu je najviše ponizio. Ona je sebe još viže ponizila jer mu ništa nije odgovorila na četiri hiljade. Ona je treća u haremu. Maja njega i dalje gleda kao druga, a on kad je video da kod nje nema prođu i da se ne pita kao što se pita kod ove tri, zato joj je dao srednji budžet - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je bio nekorektan u svačijem slučaju. Samo mislim da je trebao iskreno da kaže nisi mi neki drug, a ne imaš svoje - rekla je Cveta.
Mi kad komentarišemo tog koji deli budžete da li želimo da unizimo ili podignemo osobu koja deli. Ako vidiš da neko greši, a drag ti je, prošetaj sa njim i reci mu da ne pravi grešku. Reci van crnog stola, ne treba čekati crni sto. Ja se ne ljutim ako sam svestan da sam grešio, a ako mi neko ukazuje da grešim da bi me unizio, to je drugo. Ja ne mogu biti bolji ako unizim nekoga - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.