AKTUELNO

Tenzija!

U toku je emisija "Izbor potrča". Zadrugari komentarišu današnju podelu budžeta Marka Markovića, voditelj Milan Milošević dao je reč Miljanu Vračeviću.

O Marku imam najlepše mišljenje, sve reči hvale. Ja sebe smatram bogatim za drage ljude, kad sam upoznao njega. On kaže na sebi svojstven način je to podelio, svi smo mi drugačiji. Neko brani jezikom, neko ćuti. Ja mislim što se tiče Maje da jeste pogrešio, ali da je bio više da bi dao. Što se tiče Milice trebao je da da veći, pa čak i meni da ne. Da si delio između mene i nje ja bih rekao daj Milici ili Maji. Sve ostalo je meni okej, korektno. Mene je iznervirala priča i neko podbadanje, zajednljivost i glupa. Mene je ganula Uroševa priča, kaže da ga nisam dobro razumeo, ali ovo su banalne stvari. Ja sam prao prozore, nisam trunuo u Kanadi. Ja sam za vreme korone bio dve godine u skafanderu, bio na apartima i jedva preživeo. Ja možda izgledam neinteligentno, ali jesam i pamtim kao lav. Ja se izvinjavam ljudima. Očigledno je da ovde niko nikog ne voli i da se imitira prijateljstvo. Marko izbegava sukob sa Urošem jer se plaši sebe, a ne njega - govorio je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći samo da je trajanje sastanka govorio o tome kako je podelio, neki učesnicu su namerno hteli da bace kosku. Mislim da je dosta realno podelio i pre svega ispao gospodin koji nije ishitreno reagovao, kao neki seljak, i skočio na Uroša. Ulizivanje bi bilo da je njemu dao veliki budžet i time ga ućutkao. Mislim da Zorica, Kristijan prvi pomognu kad neko nema - govorio je Marko Smiljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.