AKTUELNO

Neočekivano!

"Podela budžeta" je u toku. Ovonedeljni vođa Marko Marković je nastavio sa svojim izlaganjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Maki, ti si meni jako draga osoba, imaš kvalitete i ne treba da dozvoliš sebi neke stavri. Iskrena si i bez dlake na jeziku, od mene srednji budžet - rekao je Maji.
Imam jako lepo mišljenje o njemu, sportista je, ali tako je kako je sa budžetima. Bar nisi pušač, pa evo mali budžet - rekao je Marku Smiljiću.
Anđela je pogublejna osoba u vremenu i prostoru. Pričali smo 16 reči od kad smo došli, smatramd a je neodgovorna prema sebi, sastancima i ljudima. Od mene mali budžet - obratio se Ilićevoj.
Adam Đogani je moj drug i brat iz dvojke. Gledali smos e napolju i pili piće, Iskrena i jako kvalitetna osoba. pamet u glavu i pazi šta radiš i kome se poveravaš, od mene veliki budžet - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Super Cveta jedna jako specifična osoba o kojoj imam lepo mišljenje. Dobićeš mali budžet jer smatram da je nekome drugom potrebniji taj srednji ili veliki, nemoj da se ljutiš - rekao je Marković.
Rodni, jako si komunikativan, prijaju mi tvoje šale i društvo, imaš kvalitete koje treba da pokažeš. Od mene srednji - rekao je Marko.
Na ovaj način hoću da poželim dobrodošlicu novim zadrugarkama, ništa ne znam o vama, izgledate pristojno i kultorno. Slađa zbog tog Stanijinog, srednji budžet, kao i Jeleni - rekao je Marko.
Peco, stariji si od brata 5 minuta, a kao da je 5 godina. Skroz si drugačija osoiba od njega iako imate dosta sličnih manira. Nisam poverovaod a ogovaraš, za emne si super momak, voliš da pevaš i to nam je zajednička tema. Od mene srednji budžet - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.