AKTUELNO

Ne planira da se smiri!

Jovana Tomić Matora je ostala da stoji u emisiji "Pitanja novinara" nakon sukoba sa Ivanom Puzić. Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević pokrenuo je novu temu.

Matora, rekla si da ti nije jasno ponašanje Uroša Ćertića prema tebi. Šta ti smeta? - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prosto, kad mi nešto zasmeta, kad mi deluje kao napad... Iako je on samo preneo Ivanine reči, meni to nije izgledalo tako. Danas sam čula da nešto komentariše u dvorištu, da prosim za ljubav. Uroš može da bude najgori ovde, to ne može da pokvari naš odnos, samo njegove reči i moje. Imali smo razgovor od pola sata, rekli smo jedno drugom sve. U pravu je, nekad ja ne mogu da dođem od reči od prijatelja koji žele da me opravdaju. Ali tada, znaš kako mi je delovalo, da neko moj ustaje i govori da radim iste stvari, a zaista ne radim. Ja reagujem u trenutku, on isto. Prgavi smo oboje. Meni je to toliko delovalo strašno - rekla je Matora.
Ja sam prošao slične situacije sa njom pre sedam godina, ponavlja slične greške. Sviđa mi se što se udaljila od Ivane, ne traži ništa od nje. Neću da remeti svoje zdravlje kao što je radila. Ja je savetujem da se devojke izjasne kao bi ili lezbijke, pa da onda stupi u vezu sa njima - dodao je Uroš.
Ušla sam ovde, doživljavam sa ovim klincima blagi pubertet, Svetislava zinula, očešala bi se o sve. Malo sam se zaigrala sa Ivanom, ali Bože moj. Prošle godine sam maksimalno degradirala sebe - nadovezala se Tomićeva.
Uroše, neki zadrugari komentarišu da je Matora ljubomorna na tebe jer te je Ivana hvalila - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema koja devojka ne želi Uroša ovde - rekla je Matora.
Nema koja nije zaljubljena, a jedna mi je rekla da balavi do daske, neka pogađaju koja je - ubacio se Lepi Mića.
Prvi put da sam obavila razgovor sa Mićom u smislu saveta, prvi put da sam ga razumela. I ovog puta u odnose ulazim zatvorenog srca, a otvorene Svetislave - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.