AKTUELNO

Puklo prijateljstvo!

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Damir Tepavac, Valentina Stanković, Marko Smiljić, Marko Petrušević Petrući, Tijana Jovović i Sofija Una Manić.

Naveo bih Danijela, jer sam mislio d aću se pored njega smejati, a on želi d aide kući - rekao je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamaris, sa njom sam bila u karantinu, kada smo ušle ona je mene doslovno kulirala, nije mi ni krevet našla - kazala je Valentina.
Emila bih naveo, on je ušao sa jednom pričom, nakon čeka se samo ugasio - rekao je Marko Smiljić.
Mene je razočarala Tijana, Znam je od ranije, zajedno smo planirali tezge. Ja ne znam šta joj je, želi da izađe. Folirant si, sve više mislim d asi rijalitiji igrač, nego pevačica. Ne bih voleo sa tobom da poprča više nikad - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam se ja svađala sa Cvetom, ti si taj koji je meni dobacivao, tada sam ja počela da se povlačim - rekla je Tijana.
Miljana me je razočarala, mi smo se napolju upoznale, ovde si mogla da vidiš kakava sam. Iznedadilo me je jer sudiš o meni po nekim drugim stvarima - kazala je Sofija.
Matori bih smao zamerio jer stane iznad mene, pa se dere kao operski pevač. Uglavnom, ja ću navesti Anitu. Smatram da je ona osoba koja ima stav, ali ne treba da plače - kazao je Marko S.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.