AKTUELNO

Teško podnela kraj!

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Naredna je nominovala Jovana Tomić Matora.

Samo želim da kažem da mi je jako krivo jer sam se zbog Ivane, posvađala sa svojim drugom Urošem. Saznala sam juče, da se dopadaju jedno drugom. On i ja smo sve rešili, što smo imali. Ja samo smatram d ane kugiš i pravim neku priču, a zaista to ne radim. Povređena mi je sujeta, Uroša i mene čeka jedan razgovor. Juče sam saznala da ti se sviđa Ivana, kao i ti njoj, Ša je juče pokrenuo tu temu - rekla je Matora.
Zato onda dođe Ša i kaže da se sprda - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam to rekao za ovu temu, kada nešto želim da iskomentarišem , to ću i da uradim. Meni je vaš odnos totalna glupost, fejk je totalno. Ne možeš da imaš toliko srce da voliš Uršu, Sandru i Ivanu. Stvarno mi nije jasno - kazao je Ša.
Mogu, desilo mi se da mi se ona svidela nakon njih - rekao je Bilal.
Nije poenta koliko je št atrajalo, nego da li jew bilo lažno ili ne. Gadi mi se sve lažano - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako možeš mene da osuđiješ da sam lažna na osnovu svega ovoga, ti si se sve vreme češkala sa Aleksandrom - kazala je Ivana.
Bilale, meni se ne sviđa jer si ti dolazio, krilio me, aznao si da mi se ona iskreno sviđa. Ona je pričala jednu stvar, govorila da se boji rekacije porodice, a onda je priznala da joj se sti sviđaš, nakon svega - kazala je Matora.
Ja sam rekla odmah na početku d aneću biti sa tobom - rekla je Ivana.
Mrzim kada je neko folirant, želim vam svu sreću, došla je i rekela nešto mom drugu, nakon 12h je sve to demantovala. Ja samo želim da se karte stave na sto, ništa drugo, izigrana sam - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.