AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Naredni na redu da nominuju su Tijana Jovović i Nenad Lazić Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su dve prelepe osobe. Što se mene tiče, ja bih da iskomentarišem jednu situaciju. Marko, moje mišljenje je da kada se Marko nađe u kadru sa Anom ili nekom drugom , ne znači da on trči za njima, nego one za njim. Mislim da Stanija ne pristaje na vezu sa bilo kim, ne bi bili zajedno toliko, da nije valjalo. Maja je zgodna i prelepa, menjaš se kao vreme, ali dobro. Ja sam neko ko gleda više dobru stranu, nego lošu. Maja je meni dala trepavice, kada sam joj tražila. Ne znam šta ona o meni misli, ostavljam Marka, šaljem Maju - rekla je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ovde ljudi sabotiraju, ne znaju da se najlepše čuva za kraj. Marko itekako zna šta ja mislim o njemu. On je namazan, proračunat, nije toliko loš, kao što oni kažu. Svako ima pravo da igra svoju igru. Maja je moja drugarica, nemojte da mislite samo da je Maja naivna, kada neko Maji stane na žulj, videćete kako je. Maja samo polako pokazuje sve, a nadam se da neće pokazati sve što je ranije. Maja mi je mnogo draža, nju ostavljam, nominujem Marka - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.