AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Sledeći na redu da nominuju su Mikica Bojanić, Snežana Bogdanović, Marko Petrušević Petrući, Emil Kamenov, Robert Mitrović, Boža Džouns ,Adam Labunski i Super Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta toga smo čuli, neki su izneli stavove i mišljenja. On ne može da se odluči kada su u pitanju Milica i Anita. Na Anu mislim da gleda kao na prijatelja. Anita je sama kriva za neke stvari, moje mišljenje je da će, ukoliko se bude odlučio da bude sa nekom, biti sa njom. Maja je u više navrata istakla da ne vidi sebe pored njega, verujem joj u to. Dosta je Maja doprinela da pomrsi konce, saglasan sam sa Zoricom, da on ne ostane na kraju sam. Maja me je prijatno iznenadila, onja dobro izgleda, zgodna je. Pozitivna je i prijatna. Prošle sezone sam pomislio da glumi i folira u ljubavnim odnosima, nisam verovao da sve to radi. Verujem iz ove perspektive, da je ona u normalnim vezama, još normalnija. Ja ne mogu nju da pošaljem, nminujem Marka - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je lepa, kulturna, vaspitana je, iznenadila me je. Marko se previše igrta sa devojkama, ne sviđa m se to, nema svoj stav. Nominujem Marka, ostavljam Maju - kazala je Sneža.
Rekao sam da je Marko zaljubljen u sebe, neće biti ni sa jednom ženom, njega nominujem. Maja je najlepša - kazao je Emil.

Foto: TV Pink Printscreen

Delim mišljenje sa većinom, Marko igra igru, nije dete da ga savetujem, ako mu to odgovara, neka radi. Devojke treba da prestanu da jure za njim, muškarac treba da trči za devojkom, a ne obrnuto. Ana je zaljubljena u njega, ne znam kako samo može da se druži sa njim. Maja i ja se znamo odavno, par puta smo se pokačili, ali se odmah pomirimo, pa se izgrlimo, nema mržnje. Ona se družila sa Stanijom, to mi je smetalo, ona je tu bila učiteljica, ali sada je učenica nadmašila profesorku. Šaljem Marka - kazao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je elokventan, pametan, danas smo se družili, rekao je da želi da nauči da peva, malo smo vežbali tehniku disanja. Maja ima dušu, nemam da kažem ništa loše o njoj. Ja ću da sačuvam Maju, šaljem Marka - rekao je Adam.
Nominujem Maju, ostavljam Marka. Moram Marka da ostavim, glavni frajer da ode, pa da Boža ne zna šta će posle - kazao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko mi je jako drag, kada sam imao neki problem, on mi je uvrek prišao. Meni se ne sviđa jer sve vreme slušam priču, kada su devojke u pitanju. Mogao je da se izjasni i kaže da mu se nešto ne sviđa. Možda sam i ja hteo da budem dečko Maje Marinković ili Stanije, da s eo meni piše. Maja mi je draga, ona se dobro pokazala, kao pravi prijatelj. Šaljem Marka, ostavljam Maju - rekao je Boža.
Maja mi je korektan lik, prema meni je sasvim okej. Rekla sam da je dobra, kada nije u vezi, jer tada ima neki čudan tok misli. Što se tiče Marka, sve vreme osuđujemo devojke, koje jure za njim. Nismo somenuli da se on nije izjasnio, ukoliko nešto sa nekom ne želi. On zna šta one osećaju prema njemu, ostavljam Maju, šaljem ,Marka - kazala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.