AKTUELNO

Otkrila šta misli!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Sledeća na redu da nominuje je Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo se upoznale prošle sezone, kada je ušla tada, osetila sam dobru nameru. Rekla je da nema problema, što se tiče Mensura. Meni su ljudi zamerali kako ja mogu da budem dobra sa Mensurovom avanturom? Kada smo izašle, nisam rekla ništa loše o njoj. Jedina stvar koja me je pogodila, kada sam rekla nešto loše jeste zbog toga što me je svrstala u kokošinjac. Ja tebe loše nisam komentarisala, tebi je sve osim druge sezone bio haos. Nisam rekla da si to radila zbog rijaltija, već da si se tako osetila. Ne ideš drugima na štetu, ideš na svoju štetu. Bez obzira na to što je Filipova i tvoja veza bila toksična, najviše si se vezaola za njega. Ne smatram da je Dalilina i njegova veza nešto posebno, isreno. Kada se on spomene, ti si druga osoba. Razmažena si, voliš da si u centru pažnje. Nisam te okarakterisala nkad kao treću, dežurnu, ne zbam kakve su ti sve epitete dodavali. Sve je krenulo kada si ti počela da komentarišeš Aleksandru i mene, a posle si govorila da sam deo kokošinjca. Nemamo lični konflikt, ali mislim da si scvesna sebe, niko ne može ništa da ti kaže na osnovu fizičkog izgleda. Deluješ nekad tužno, to sam ti rekla, ja se nisam mešala u tvoj odnos sa Aleksandrom, pored toga što sam dobra sa njom - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro ti je izlaganje, ja nisam komentarisala ništa do mometa dok nisi komentarisala Budvu i moj odos sa Pecom. Milica me je pozvala, čula je da smo raskinuli, mi smo se posvađali, ja sam otišla za Beograd. Mislim d aje ona rekla Aleksandri, ali da neće da kaže. Ako Aleksandra i ja nismo dobre, odakle njoj tainformacija? Onda sam ja krenula da komentarišem - kazala je Maja.
Aleksandra i ja smo bile jedine devojke koje su sedele, onda kada je ona prozivala indirektno. Zagrejana sam, zaljubljena nisam. Ružno mi je kada muškarci ustaju ovde i upoređuju devojke sa autompobilima i kokpošinjcem, to su za mene iskompleksirani muškarci. Markovu i moju relaciju ne mogu da opišem. Meni je krivo zbog nekih stvari, ne doživljavam ga kao bivšeg Stanijinog dečka, gledam ga kao jedinku, kao što ne bih volela da mene gledaju kao bivšu devojku nekadašnjeg učesnika. Šaljem Maju, ostavljam Marka- kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvrdi da je Milica pričala Aleksandri sve za Budvu, ne sviđa mi se to. Ako je njena drugarica, sa tim nemam problem, ali ne mora da govori ono što sam joj u poverenju rekla - rekla je Maja.
Sa Majom imam ovu relaciju, ako bude došlo do konflikta, to ćemo rešavati na drugi način. Za Marka sam ja rekla da znam šta radi. Nisam jedna od devojaka koja je pričala naše razgovore, nikada. Izjasnila sam se, da mi se sviđa jer nije bahat, prizeman je. Kod njega me je privuklo to nešto drugačije što ima u sebi - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.