AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Naredni na redu da nominuju su Bilal Brajlović i Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta značu kada si rekao da Maja ima muški polni organ da bi ga on d*dlao - upitao je Milan.
Rekao sam da on ima simpatije prema Maji, ali asmo mi neke nesuglasice među nama razrešili. Svako ima nekog ko mu se viđa. Što se tiče Marka i Maje, ja ću nominovati Maju. Marko je jedan doktor, koji se igra sa ovim devojčicama, one ne trče za njim, one puze. Ana mi se i sviđa kako se ponaša, Anita ne trebva da se komentariše. Marko je Stanijin bivšui, ali mislim da on nju smao čeka. On je hteo da se opravda da je samo Stanijin bivši. Imao sam loše mišljenje o Maji, koje sam promenio. Nominujem je jer je i ona ušla u kokošinjac. Rekla je da je ovo niskobudžetna drama, a zašto je onda ušla u sve tu, ako se samo zeza? Ne znam da li joj je samo dosadno, ona sve to radi jer joj je dosadno, ne želui da bude sa Markom - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Donekle sam saglasna, osim da sam ušla u kokošinjac. Ja sam došla da ih obiđem i nahrtanim, da to ne radim bilo bi dosadno. Ostali su fikusi, ne rade ništa. Ja mislim da mi ne priliči da slušam neke komentare. Činjenično stanje je da ne radim ništa na silu, ali kada ustanu i skomentarišu, ne želim da im dajem materijala da me komentarišu. Kada budem pravila sr*nja, onda neka me komentarišu - kazala je Maja.
On je dobar dečko, ma pravo da komentariše. Meni je jako ružno da neko govori da je ovo kokošinjac, ne sviđa mi se to - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle nedelje sam Marka dovoljno kudila, ne moram i sad. Mogu da ga pohvalim i d akažem da ima neke zanimljive teme, normalan je. Ima neštzo u glavi, nije samo ken koji se kreće kroz kuću, možda je i najnormalniji od svih muškaraca u kući. Nije problem u njemu, nego u tim devojkama, koje se međusobno pljuju, umesto da sa njim popričaju. Jako mi je teško kada su nominovani ljudi koji su mi dragi, Maja nikada nije bila loša prema meni. Kada sam izašla, dobila sam samo reči hvale od nje, a imala sam nešto sa Filipom, neka druga devojka bi me osudila, a ona me je podržavala i bodrila. Čula sam od Nece, da je Maju povredilo moje komentarisanje, što znači da sam joj draga. Više neću komentarisati za stoloim, nego njoj lično - rekla je Maja. Marka šaljem, Maju ostavljam - rekla je Sanja.
Jeste me povredilo, ona je kao jedinka, ne treba joj da komentariše to. Samo me je povredilo jer mi je draga, možda je mislila tako, ali kada se meni neko sviđa, ja to kažem - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.