AKTUELNO

Dala svoj sud!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Naredni su nominovali Ivan Marinković i Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje ljudi o kojima bih imao nešto da kažem, o Maji i Marku nemam. Prvo ću reći nešto za Marka. Vrlo je namazan, možda tako ne deluje. Saglasan sam sa ovim što je rekla Aleksandra, on nije mislio da će mu se ovo desiti. On je ušao sa velikim rancem na leđima, koji se zove Stanija, to mu daje neku mogućnost, pored lepote, koju on ima. Da toga nema, možda bi se on izgubio. Miki je danas rekao da je sve ovo kisela voda, da će tek da slede neke stvari, ali ja ne znam kako će se sve ovo dešavati, mislim da će biti svega i svačega. Marka ću poslati u izolaciju, jer Maju ne bih poslao. Ja sam nju ovde video prvi put, ona je meni odala utisak vrlo kulturne devojke, sa nekim uličnim primesama, ali sve što je radila, smao njoh može da škodi, meni neće. Ali postoje neke devojke koje su sređene, a ne brinu o higijeni, kad im vidiš čarape i gaće, Maja drži do sebe. Maja je bila sa muškacima koji su bili sloni porocima, a onda možeš da izvučeš iz njih samo najgore. Maja ima problem jer je sve vreme povezujemo sa Filipom, Janjuše, mislim da nema potrebe za tim. Ne verujemo da je Maja ovako fina, normalna, ja verujem da jeste, smao joj treba pravi muškarac, Marko nije muškarac za nju. Jeste lep, ali nije karakterno - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nremam šta da kažem Marka šaljem kući, ne mogu više da ga gledam, zgadio mi se. Danas mi se baš zgadio, mene je ispšrozivao, za Milicu nema šta da kaže, a mene vređa. O Maji mislim sve najlepše, ne mislik ništa loše o njoj. Maja mi je rekla da on nju ne zanima, ja nisam ljubomorna. Bolje da bude i sa njom, ona najbolje izgleda, a ne sa Anom ili Milicom - rekla je Anita.
Šta sam ja loše rekao o tebi - upitao je Marko.
Nisi ustao da me odbraniš danas, ja nemam više ni šta da kažem o tebi - kazala je Anita.
Ja sam rekla, gotivim Anitu, ona je dobra devojka, ali mislim da je zaljubljena u Marka - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita se druži sa Majom, zaljubljena je u Marka, a ova joj skida njenu životnu ljubav. Kako je bre voliš, se*i joj se u usta - dodao je Kristijan.
Ja neću da je pravda, ali je ona zaljubljrena u Marka, a on se nije postavio kao muškarac. Ja sam rekla, da želim nešto, nešto bi se dogodilo. Sve ono što ona radi, to radi zaljubljena devojka. Ja je kao žena razumem, ali postoji ta doza ljubomore, koja postoji kad anekog bvoliš, da ti smeta druga žena - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.