AKTUELNO

Očekivano!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića .Naredna koju je voditelj Milan Milošević podigao bila je Aleksandra Nikolić:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Marka, smatram da on nije muškarac, nema svoj stav. Nije mi se svidelo to kada su vređali Staniju, na primer Uroš, on je nije zaštitio. On jeste lep dečko, ali nemam mi X faktor. Ne dopada mi se ta njegova priča za kokošinjac, ali ne krivm samo njega nego i te devojke, one sebi to dopuštaju. Smatram da Milica treba da se izoluje, ja sam protiv njih. Na šta si mislio kada si rekao znam šta ja pričam o tebi - upitala je Aleks.
Mislio sam da daješ Milici neki znak. Mislio sam na Milicu - rekao je Marko.
On meni nije uvredio, niti bilo šta, ali ja sam shvatila da on priča da se ja ložim na njega, to nije istina, samo da se ogradim. Njemu jedna kuva kafu, druga sprema ručak, treća ga mazi. On sebi umanjuje vrednost sebi - rekla je Aleks, pa je krenula da priča o Maji:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne vidim što se neko plaši Maje pa joj ćute. Kada neko pomene Filipa Cara ona promeni facu. Maja je zaplakala čak i kada se pričalo o Dalili i Filipu. Smaram da bi Maja uvek bila višak kada bi ta priča bila aktuelna. Niko joj ne treba, bolja je takva,a imam jako loše mišljenje o njoj, pogotovo posle pikavaca. Spustila se lopta, a smatram da bi bilo jako ružno da se ona i ja makljamo stalno. Šaljem Maju u izolaciju - rekla je Aleks.
Ja komentarisati neću, pogotovo ljude koji me ne zanimaju i nedotiču - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.