AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Ovodeljnji potrčci su Maja Marinković i Marko Marković, odlukom zadrugara, neko od njih dvoje će biti prvi nominovani za izbacivanje ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je jako fin i kulturan dečko, nisam mislio da je kultiran tip. Iz dana u dan imam sve lepše mišljenje o njemu. Ovo što mu se sada dešava, nemam nešto preterano da prokomentarišem - rekao je Zvezdan.
Recite šta mislite o ovome što se njemu dešava sa devojkama ovde - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kriv je i on, krive su i one, ali to ne utiče na moju kominikaciju sa njim. Nije zgrešio što se mene tiče, ja gledam kakav odnos imam sa njim. Maja je nasmejana devojka, vedre. Ne mogu da pričam o situacijama koje su joj se pre dešavale, jer ja nisma bio tu. Jako je kulturna prema meni, tu nema isto nekih grešaka. Da li se ona ovde igra, to ne znam, ali mi to ne deluje ozbiljno. Ja sam gledao prolu sezonu. Bolja je kad je sama, nadam se da će tako ostati, malo je sve bilo preterano, sver to u prošloj sezoni. Sada je super. Prošli put sam poslao Marka, ali ću sada sačuvati Maju, šaljem njega - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.