AKTUELNO

Drama za kraj!

Naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" bilo je ogovaranje Damira Tepavca, Ivana Neškovića i Emila Kamenova. Njih trojica su žestoko opleli po zadrugarima, a voditeljka Ivana Šopić odmah im je dala reč kako bi otkirli po kome su žestoko pljuvali.

Ko je ružan, a misli da je lep? - pitala je Ivana Šopić.
Valentina, Anastasija... Svako je lep na svoj način, ali ne možeš praviti od sebe nešto što nije. Ne mogu ja da veličan sebe, kad nisam - pričao je Ivan.
Ne znam ko je ružan, ali svi znaju da pevaju, a nisu pevači. Pola ovih mladih ljudi živi kod mame i tate - govorio je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisala sam da je jako ružno da vas dvojica komentarišete Valentinu koja ima 17 godina. Dva muškarca od 30 godina pričaju da li je devojka lepa, svako je lep na svoj način. Narušavate njihovo samopouzdanje - komentarisala je Milica.
Ona hoće da bude pevačica, a to nije - rekao je Damir.
Ružno je da se komentariše lepota i fizički izled. Pominjali su muškarce koje sad neće da navedu. Lakše je spomenuti Valentinu - nastavila je Milica.
Ima li momak za kojeg to misliš? - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče muškaraca ja sam rekao da kad se pogledam u ogledalo ne mogu da kaćem da sam lep. Mene muškarci ne zanimaju - pravdao se Ivan.
Možda tebi nije lepa, ali ima kome jeste - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.