AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditlejka Ivana Šopić dala je reč Miljanu Vračeviću kako bi komentarisao odnos Sandra Bakeš, Lil Broksa i Daniječla Višića.

Svi pričate o kokošinjcu, a jedini pravi ima Bilal. Ivana u šošku neće da bude sa Matorom jer je sanjala Bilala i zaljubila se. Ova kad je ušla bila sa njim, posvađali se oko kreveta. On je specifičan, nametnuo se. Ivana, Bakša, ali najviše ko želili Bilala je Miljana. Ovo sa Majom i Markom je kisela voda. Jedina iskrena je bila Urša - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje je najkompetentnija za tebe? - pitala je Ivana Šopić.
Ne mogu reći. Ja stojim u životu da lažu sve. Ja mogu biti sa svim, uvek je milion devojaka lagalo sve momka i ja ne znam šta da razmišljam. Malo sam i ja.... Za Miljanu sam rekao da je najlepša, to je sve što sam rekao u nju. Sa Miljanom nisam pričao na tu temu - govorio je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Sandrom se družim preko 10 godina. Ja neću da stajem ni na jednu stranu. Znam da nisu ušli zajedno i da se nisu ni poljubili kad smo se mi videli - otkrio je Sauer.
Danijel i Sandra kad smo bili u karantinu bili su kod mene u sobi i bili su prisni, ljubili se i grlili, a ovde se pravili da se ne poznaju - rekao je Neca.
Smatram da je Sandra srećnija sa Bilalom - nastavio je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije imala razlog mene da laže, rekla je da je to bio dogovor njih dvoje z apriču, na njegovu inicijativu. Danijela znamo kad je sa Miksi pravio sprdnju, prva ga je okarakterisala na drugačiji način. Dečko mnogo voli rijaliti, ali ona nije imala razlog. Ne znam da li se pere ili ne, ali on je inicijator cele igre - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.