AKTUELNO

Drama za dramom!

Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" - Sandra Bakša je kod Bilala Brajlovića ogovarala Danijela Višića. Ona je pričala i da joj smeta to što zadrugari misle da je ona fejk, samo zašto što je lagala prošle godine. Lil Broks je više puta ispitivao Bakšu da li je zaista bila sa Danijelom u vezi, a ona je uvek odgovarala isto: "Videli smo se pet puta", da bi mu na kraju priznala da nisu bili u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovor nismo imali, bilo smo zajedno. To ne može da se nazove veza, videli smo se pet puta, ali bili smo zajedno, imali smo dva puta s*ks - rekao je Danijel.
Nismo bili u vezi, nismo imali s*ks - pričala je Bakša.
Ne zna se šta je veći kanal kod nje, da je istina ovo njeno ili ovo njegovo - dodao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

I ona će biti tužena za to što je rekla da sam gej, prepiske postoje - govorio je Danijel.
Nismo imali s*ks, on je meni pisao posle njegovog rijalitija, ja nisam htela da se vidim sa njim. Videli smo se kad smo Dragana i ja bili na splavu - krenula je Bakša.
Ovde je bitna jedna stvar, nema veze da li ste imali s*ks, vi ste drugi put lagali! U sobi u karantinu sam pričao da mi se Bakša sviđa, Danijel mi nijednom nije rekao da su u vezi. I ona je lažov, ali šta me kopka, juče je bila iskrena prema meni. Mene sad jede, ne mogu fino da razmišljam, kako da razmišljam pored dva lažova. Šta će meni da se desi sutra, ako su ovako bili spremni da lažu. Moguće da je i ovo deo dogovora, treba mi malo vremena da saznam - skočio je Lil Broks.
Videli smo se na tom splavu kad sam izašla sa Draganom, tu smo počeli da se dopisujemo, videli se posle toga pet puta, dva puta se videli sami, s*ks nismo imali. To je to. Prvi put smo se videli kod mene u stanu, nismo imali s*ks, nismo nikako bili zajedno. Drugi put smo se videli sami dan pred ulazak u karantin... Ne računam viđanja sa Draganom. Pričam o tome kad smo se videli sami - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U pet ujutru kod tebe, tad smo imali s*ks ti i ja - odgovorio je Višić.
Znači priznaješ da si ušla sa fejk pričom - rekla je Ivana Bakši.
Ne, ušli smo zajedno da bi nam bilo lakše, čekala sam razlog da raskinem, u međuvremenu mi se svideo Bilal - dodala je Bakša.
Bilo smo zajedno, otišao sam na more, nije htela da bude sa mnom dok sam na moru. Onda smo se videli, pomirili, rekla mi je da napravimo taktiku za "Zadrugu". Rekla je da ne uđemo unutra zajedno, nego da se smuvamo za nedelju, dve, da bi bilo zanimljivo. Ja nisam hteo, svidela mi se. Što bih čekao? - istakao je Višić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.