AKTUELNO

Haos!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je najavila novi klip u emisiji "Gledanje snimaka". Zadrugari su pričali o Sofiji Uni Manić i pričali su o tome da ne znaju da li je psihopata ili folirant, a takođe su izjavili da je nimfomanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je malo šašava, ima tu mistiku, ne priznaje ništa, kao da je pala s Marsa, ali simpatična - ustaoa je Kristijan Golubović.
Svi tako iza ćoškova komentarišu, ja sam sad razapeta, aktuelna tema. Ja sam sve najgore, ja sam odron naspram svih ovih ljudi. Ako sam ja nimfomanka, šta je onda sa Matorom? Zato ja insistiram da bude sama. Kako to ona da se zaljubi u mene, pa Snežu, pa Ivanu. Šta je sa njenom glavom i moralom? Mislim da moje ponašanje govori da li sam ja nimfomanka i psihopata. Sve ću dokazati - poručila je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih rekla da je Sofija nimfomanka, ali ako u tom slučaju postoji takva neka devojka, ja bih volela da me iskoristi - dodala je Matora.
Ja sam rekao, možda je malo gruba reč nimfomanka, ali ono što sam čuo i šta je Ivan Nešković pričao za nju... Sve žene i muškarci vole s*ks, samo to neki rade diskretnije. Ivan je opisao šta voli u s*ksu, kao što je Danijel pričao za Bakšu. Zato sam rekao za Sofiju, Bakšu i Snežu. Ne znam šta da mislim osim tako. Neće svi da se pokažu odmah šta su, ona je zrela, nije nezasita klinka, ali ne znači da ne voli s*ks. Očekujem da se preda nekom muškarcu, pa ćemo da vidimo da li sam pogrešio u proceni - ustao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zameram Ivanu. Znam da proceni žensko, ne treba njemu Ivan Nešković. Meni se gadi da slušam da je svaka druga devojka, Aleks plaćena k*rvetina, ja psihopata, Matora psihopata, svi su... Ovde će da nam lepe svakakve epitet, svaka devojka mora da bude nešto fuj. Ko je Ivan Nešković da se njegove reči čuvaju kao Sveti gral? - dodala je Sofija.
Ja sam rekao kako jeste, kako je bio naš odnos - govorio je Ivan.
Ja sam bila samo sa njim, a on je promenio 4, 5 devojaka... Meni je to bljuvotina. Ružno je kad devojku sa kojim si bio dovodiš u tu situaciju - istakla je Manićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam isto malopre iz njenih usta čuo da sam gej - dodao je Nešković.
Samo nek sj*še s mene, samo je u temi kad mene komentariše - odgovorila je Sofija.
Stojim iza svega. Uđite u odnos sa Sofijom, pa ćete videti - dodao je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan sad kaže da ju je stalno heftao - ubacio se Lepi Mića.
Baš može na steroidima - govorila je Una.
Evo, sad je sve otkriveno - nastavio je pevač.
Ja ću uvek stati u odbranu žena. Da u dnevnom terminu pričaju o bilo kojoj ženi takve gadosti... A ja ćutim. Slušaš bljuvotine, više ti je... Sve što sam rekla za Ivana je istina. Gej nije, ali je i sam govorio meni da je dok je bio pod steroidima j kao konj, da je napravio dete, ali ono što je Miljan rekao, kad prestaneš, onda imaš ozbiljan problem. To nije za sprdnju. Mladi momci imaju ozbiljan problem - dodala je Manićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hvala Bogu nemam - dodao je Nešković.
Ne mora sve boc, boc - istakla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivan Nešković

#Sofija Una Manić